Matrice 350 RTK
Matrice 350 RTK
Matrice 350 RTK
Matrice 350 RTK

Έρχεται να ορίσει νέα δεδομένα στη βιομηχανία.

Ολοκαίνουριο σύστημα μετάδοσης βιντεο.
Μεγαλύτερη αυτονομία.

  • 55 λεπτά Μέγιστος χρόνος πτήσης
  • 7000 μέτρα Μέγιστο ύψος πτήσης
  • 12 m/s Μεγίστη αντίσταση στην ταχύτητα του ανέμου
  • IP55 Αντοχή σε σκόνη και νερό
Κατηγορία: ,
Share:
DJI Enterprise Partner


Το αναβαθμισμένο μη επανδρωμένο αεροσκάφος, ναυαρχίδα της DJI, το Matrice 350 RTK έρχεται να ορίσει νέα δεδομένα στη βιομηχανία. Το Matrice 350RTK διαθέτει ολοκαίνουριο σύστημα μετάδοσης βιντεο, καθώς και βελτιωμένη εμπειρία ελέγχου. Επιπρόσθετα, διαθέτει μεγαλύτερη αυτονομία και αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Εξαιρετική εμπειρία πτήσης

Το Matrice 350RTK διαθέτει στιβαρή κατασκευή, ακόμη καλύτερη προστασία από σκόνη και νερό, καθώς και βελτιωμένη αυτονομία πτήσης. Όλα τα παραπάνω, επιτρέπουν να φέρεται εις πέρας ακόμη και τα πιο απαιτητικά project.

Matrice 350 RTK

Μοναδικά Χαρακτηριστικά:
• 55 λεπτά Μέγιστος χρόνος πτήσης
• 7000 μέτρα Μέγιστο ύψος πτήσης
• 2.7 κιλά Μέγιστο payload
• 12 m/s Μεγίστη αντίσταση στην ταχύτητα του ανέμου
• IP55 Αντοχή σε σκόνη και νερό
• -20° έως 50° C Εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας

Απόλυτη σταθερότητα με το νέο σύστημα μετάδοσης

O3 Enterprise Transmission
Το Matrice 350 RTK χρησιμοποιεί το νέο O3 Enterprise Transmission, το οποίο υποστηρίζει σε πραγματικό χρόνο, τροφοδοσίες τριπλο κανάλι HD 1080p και μέγιστη απόσταση μετάδοσης τα 20 χιλιομετρα. Τόσο το αεροσκάφος, όσο και το τηλεχειριστήριο διαθέτουν ένα σύστημα τεσσάρων κεραιών, το οποίο μπορεί να επιλέξει έξυπνα τις δύο βέλτιστες κεραίες για τη μετάδοση σημάτων, ενώ οι τέσσερις κεραίες λαμβάνουν σήματα ταυτόχρονα. Με αυτόν τον τρόπο, η απόδοση του συστήματος ενάντια στις παρεμβολές βελτιώνεται σημαντικά και η σταθερότητα μετάδοσης βελτιστοποιείται.

Νέα εμπειρία χειρισμού

DJI RC Plus
Το νέο DJI RC Plus είναι εξοπλισμένο με οθόνη 7 ιντσών υψηλής φωτεινότητας. Το DJI RC Plus υποστηρίζει τη λειτουργία του «διπλού χειριστή» και διαθέτει μια εξωτερική μπαταρία WB37 που προσφέρει χρόνο λειτουργίας έως και έξι ώρες, καλύπτοντας διάφορες ανάγκες λειτουργίας.DJI RC Plus

Κατασκευασμένο για σκληρές συνθήκες εργασίας
Με προστασία IP54, το DJI RC Plus είναι ανθεκτικό στη σκόνη και αδιάβροχο σε νερό για να λειτουργεί αξιόπιστα σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Η θερμοκρασία λειτουργίας του είναι -20° έως 50° C.

Ομαλός και αποτελεσματικός έλεγχος
Υπάρχουν πλήθος κουμπιών στο μπροστινό, πίσω και πάνω μέρος του τηλεχειριστηρίου για γρήγορες λειτουργίες. Οι λειτουργίες κουμπιών μπορούν να προσαρμοστούν για να ταιριάζουν στις συνήθειες των χρηστών και να προσφέρουν μια ευέλικτη εμπειρία χρήσης.

DJI Pilot 2

Η εφαρμογή Pilot 2 της DJI έχει βελτιωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να παρουσιάζει με σαφήνεια τον τύπο της αποστολής και την κατάσταση πτήσης. Ο εύκολος και ομαλός έλεγχος του αεροσκάφους και των payloads διευκολύνει την αποτελεσματικότερη λειτουργία.DJI RC PlusΑναβαθμισμένο σύστημα μπαταριών
Νέο σύστημα διπλής μπαταρίας

Το Matrice 350 RTK είναι εξοπλισμένο με ένα νέο σύστημα διπλής μπαταρίας TB65, το οποίο υποστηρίζει εναλλαγή μπαταρίας, αυτονομία 55 λεπτών σε κάθε πτήση και επιτρέπει πολλαπλές πτήσεις χωρίς απενεργοποίηση.DJI RC PlusΠανίσχυρα Payloads

Το Matrice 350 RTK υποστηρίζει το μονό downward gimbal, το διπλό downward gimbal, καθώς και το μονό upward gimbal με δυνατότητα ανοιχτής διεπαφής E-Port. Με μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 2,7 κιλά, το Matrice 350 RTK μπορεί να μεταφέρει έως και τρία payloads ταυτόχρονα, καλύπτοντας τις ανάγκες διαφορετικών αναγκών λειτουργίας όπως η δημόσια ασφάλεια, η επιθεώρηση και η χαρτογράφηση.Zenmuse H20 Series
Το σύστημα τεσσάρων αισθητήρων (zoom camera, wide camera, θερμική camera, και αισθητήρα απόστασης λέιζερ) συνεργάζονται παράλληλα με σκοπό να προσφέρουν εξαιρετική απόδοση και απεικόνιση.

H20

Zenmuse H20N Series
Η Zenmuse H20N ενσωματώνει αισθητήρες starlight στις κάμερες zoom και wide. Το παραπάνω χαρακτηριστικό σε συνδυασμό με τις δυο θερμικές κάμερες και τον αισθητήρα μέτρησης αποστάσεων, προσφέρει ένα υβριδικό, και ευέλικτο payload που κάνει την νύχτα, ημέρα.

H20N

Zenmuse P1
Το Zenmuse P1 ενσωματώνει έναν full-frame αισθητήρα με εναλλάξιμους φακούς σταθερής εστίασης. Σχεδιασμένο για εργασιες φωτογραμμετρίας, ανεβάζει την αποτελεσματικότητα και την ακρίβεια σε άλλο επίπεδο.

P1

Zenmuse L1
Η Zenmuse L1 ενσωματώνει μια μονάδα Livox Lidar, IMU υψηλής ακρίβειας και μια κάμερα χαρτογράφησης. Όταν χρησιμοποιείται με την πλατφόρμα πτήσης, αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση που σας παρέχει τρισδιάστατα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, αποτυπώνοντας αποτελεσματικά τις λεπτομέρειες περίπλοκων περιοχών με σκοπό τη δημιουργία ψηφιακών μοντέλων υψηλής ακρίβειας.

L1
  1. Βιομηχανία & Κατασκευές

    Αναλυτική παρουσίαση προϊόντος και τεχνικά χαρακτηριστικά