ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΙ

Tree Company Corporation A.E.B.E.

ESS Earth Sciences

ESS Earth Sciences
Σεισμολογικά Όργανα
Η ESS Earth Sciences είναι μια εταιρεία προηγμένης τεχνολογίας, που ειδικεύεται σε συστήματα παρακολούθησης στους τομείς της σεισμολογίας, της γεωτεχνικής μηχανικής, της υδρολογίας και άλλων εφαρμογών περιβαλλοντικής παρακολούθησης.

Monex Geoscope Pty. Ltd.

Monex Geoscope Pty. Ltd.
Γεωφυσικά Όργανα, transient electromagnetic (TEM)
Η Monex GeoScope Pty Ltd κατασκευάζει γεωφυσικό εξοπλισμό υψηλής ποιότητας για χρήση στη γεωτεχνική και γεωφυσική βιομηχανία παγκοσμίως. Τα προϊόντα που διατίθενται για αγορά περιλαμβάνουν το terraTEM24, terraTX-50, ανορθωτές τάσης, δέκτη TRC και αισθητήρα VECTEM.
Το terraTEM24, έχε σχεδιαστεί για την λήψη υψηλής ποιότητας ηλεκτρομαγνητικών δεδομένων από μια μεγάλη ποικιλία αισθητήρων που κυμαίνονται από απομακρυσμένους επαγωγικούς αισθητήρες και αισθητήρες β ζώνης Το terraTX-50 είναι ένας πομπός πεδίου υψηλής ισχύος ικανός να παρέχει έως και 50 Amps, σχεδιασμένο για χρήση με μια μονάδα terraTEM. Η περίοδος λειτουργίας του ελέγχεται από το terraTEM24, το terraTEM ή από την προαιρετική ενσωματωμένη μονάδα συγχρονισμού GPS μέσα στο terraTX-50. Η κεραία και η πλήρης κυματομορφή ρεύματος Tx εισάγονται απευθείας στο terraTEM24 ή το terraTEM. Με αυτόν τον τρόπο, το terraTX-50 γίεται απλό στη χρήση, απελευθερώνοντας τους χειριστές από την εισαγωγή βασικών παραμέτρων του συστήματος στην κονσόλα μετά από κάθε σήμα.

IRIS INSTRUMENTS

IRIS INSTRUMENTS
Γεωφυσικά Όργανα
Από το 1990, η IRIS INSTRUMENTS επιτρέπει στους πελάτες της να ερμηνεύουν τον κόσμο γύρω μας γεφυρώνοντας τη γεωφυσική και την ψηφιακή τεχνολογία με τον ασύγκριτης ποιότητας εξοπλισμό που μετράει, επεξεργάζεται και ερμηνεύει τα δεδομένα από το πεδίο.
Η IRIS INSTRUMENTS κατασκευάζει όργανα μέτρησης ηλεκτρικής αντίστασης και επαγωγικής πόλωσης

SENSYS GmbH

SENSYS GmbH
Γεωφυσικά Όργανα, μαγνητόμετρα
Η SENSYS ιδρύθηκε το 1990, με την αποστολή να εξυπηρετεί πάντα τις ανάγκες των πελατών της, η εταιρεία έγινε ο κορυφαίος πάροχος συστημάτων μαγνητικής και ηλεκτρομαγνητικής έρευνας και εξαρτημάτων.

KMS Technologies of Houston.

KMS Technologies of Houston.
Γεωφυσικά Όργανα, μαγνητόμετρα
Η KMS Technologies, Houston, Texas είναι ένα τμήμα της KJT Enterprises Inc. και εστιάζει στην ενσωμάτωση προηγμένων ηλεκτρομαγνητικών μεθόδων στη βιομηχανία πετρελαίου για την αύξηση της παραγωγής. Παρέχει υπηρεσίες, έργα έρευνας και ανάπτυξης και πολλά μοναδικά σύστημα Magnetotelluric (MT).

LANGEO CO. LTD.

LANGEO CO. LTD.
Γεωφυσικά Όργανα
Η εταιρία LANGEO από το 1994 κατασκευάζει γεωφυσικά όργανα:
• Μέτρηση ηλεκτρικής αντίστασης και επαγωγικής πόλωσης
• Μαγνητόμετρα
• Σεισμογράφους
• Τransient electromagnetic (TEM)

Phoenix Geophysics

Phoenix Geophysics
Γεωφυσικά Όργανα
Η Phoenix Geophysics ιδρύθηκε το 1975 και είναι ο παγκόσμιος ηγέτης σε ολοκληρωμένα συστήματα Magnetotelluric (MT) και Induced Polarization (IP).

Sensors & Software

Sensors & Software
Γεωραντάρ
Η Sensors & Software Inc. αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως κορυφαίος κατασκευαστής συσκευών γεωραντάρ (GPR). Η Sensors & Software Inc. ιδρύθηκε το 1988 για να προωθήσει στην αγορά την τεχνολογία pulseEKKO® GPR, τεχνολογία που αναπτύχθηκε αρχικά για γεωλογικές εφαρμογές κατά τη δεκαετία του 1970 και στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Τα πρωτοποριακά συστήματα pulseEKKO® αντιπροσώπευαν μια σημαντική μεταστροφή από το συμβατικό GPR την εποχή εκείνη σε ένα ευρύτερο πεδίο εφαρμογών. Τώρα στην τέταρτη γενιά τους, τα συστήματα pulseEKKO® παραμένουν πρώτη επιλογή για τους χειριστές GPR.

DAVIS

DAVIS
Μετεωρολογικοί Σταθμοί
H DAVIS κατασκευάζει οικονομικούς μετεωρολογικούς σταθμούς για επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες, αγρότες, χομπίστες. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων καλύπτει κάθε είδους ανάγκη καταγραφής και επεξεργασίας μετεωρολογικών δεδομένων.

YOUNG

YOUNG
Μετεωρολογικοί αισθητήρες
Η YOUNG κατασκευάσει εδώ και 50 χρόνια μετεωρολογικούς αισθητήρες και συστήματα ελέγχου ορατότητας υψηλής ακρίβειας. Δίνει έμφαση στην ποιότητα των υλικών κατασκευής στην σχεδίαση και στα ανώτερα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της.

GEONICA

GEONICA
Μετεωρολογικοί σταθμοί, αισθητήρες μέτρησης ποιότητας και στάθμης υδάτων
Για περισσότερα από 40 χρόνια, η GEONICA σχεδιάζει και κατασκευάζει την πληρέστερη και πιο επαγγελματική σειρά καταγραφικών και συστημάτων συλλογής δεδομένων. Αποτελούν την καρδιά των αυτόματων μετεωρολογικών, υδρολογικών σταθμών και των δικτύων παρακολούθησης περιβαλλοντικών παραμέτρων.
Η GEONICA προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μέτρησης και παρακολούθησης δικτύου με σύνδεση σε τοπικό SCADA ή με μεταφορά δεδομένων σχεδόν σε πραγματικό χρόνο σε κεντρικό διακομιστή ή κεντρικό σταθμό λήψης μέσω GPRS / 3G / 4G, ασύρματης σύνδεσης, ethernet, καλώδιο οπτικών ινών κλπ. ή μέσω δορυφόρου με παγκόσμια κάλυψη και αμφίδρομων επικοινωνιών ευρείας ζώνης.
Διαθέτει ένα ευρύ φάσμα λύσεων στους ακόλουθους τομείς:
- Μετεωρολογία, Υδρολογία και Αγρομετεωρολογία
- Αλλαγή του κλίματος
- Αξιολόγηση των πόρων της ηλιακής και αιολικής ενέργειας
- Έγκαιρη προειδοποίηση (EWS) και Πολιτική προστασία (ισχυρές βροχοπτώσεις / πλημμύρες, κεραυνοί, ραδιενέργεια, σεισμοί)
- Ωκεανογραφία (παλίρροια, κύματα, ρεύματα) και Παράκτια μετεωρολογία
- Οδικές Πληροφορίες Καιρού (RWIS), Πληροφορίες Κυκλοφορίας, Ευφυή Συστήματα Μεταφορών (ITS)
- Πλευρικός άνεμος (δρόμοι ή σιδηροδρομικές γραμμές μεγάλης ταχύτητας)
- Παρακολούθηση καιρού για το αεροδρόμιο και το ελικοδρόμιο (AWOS)
- Παρακολούθηση περιβάλλοντος θορύβου
- Παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα στο περιβάλλον και ανίχνευση αερίων βιομηχανίας
- Παρακολούθηση της ποιότητας του νερού
- Λύσεις για έξυπνες πόλεις (GEOcityQUAL)
- Επικοινωνίες (M2M) και λογισμικό διαχείρισης δικτύου / δημοσίευση WEB

Ohmex Ltd

Ohmex Ltd
Βυθόμετρα
Η Ohmex Ιδρύθηκε το 2000, είναι κατά κύριο λόγο κατασκευαστής εξοπλισμού που ασχολείται με εφαρμογές περιβαλλοντικών επιστημών, όπως συστήματα συλλογής περιβαλλοντικών δεδομένων, υδρογραφίας.

GARMIN

GARMIN
GPS χειρός
Η GARMIN κατασκευάζει GPS για το αυτοκίνητο, το σκάφος, το ποδήλατο.

SECO Manufacturing Co

SECO Manufacturing Co
Τοπογραφικός εξοπλισμός και παρελκόμενα
Κορυφαίος κατασκευαστής εξαρτημάτων για την τοπογραφία, την κατασκευή, την παρακολούθηση μικρομετακινήσεων και τον αγροτικό εξοπλισμό. Η SECO προσφέρει μια πλήρη γκάμα αξεσουάρ πεδίου: ράβδους, τρίποδα, πρίσματα, συστήματα πολλαπλών πρισμάτων και λοιπό εξοπλισμό τοπογραφίας. Εξοπλισμός ασφαλείας, όπως γιλέκα ασφαλείας κατηγορίας ANSI και ISEA, τσάντες μεταφοράς, θήκες και εξοπλισμό σάρωσης.

Pythagoras BVBA

Pythagoras BVBA
Software
Η εταιρία Pythagoras BVBA. κατασκευάζει λογισμικό σχεδίασης και απόδοσης τοπογραφικών δεδομένων.

Innovmetric

Innovmetric
Software
Η εταιρία innovmetric κατασκευάζει λογισμικό τρισδιάστατης ανάλυσης και απεικόνισης νεφών σημείων.

NEDO

Nedo
Τοπογραφικός εξοπλισμός
Για 115 χρόνια η Nedo παράγει ευφυή μετρητικό εξοπλισμό υψηλής Ποιότητας. Τοπογράφοι μηχανικοί και κατασκευαστές σε περισσότερες από 100 χώρες βασίζονται στα προϊόντα της Nedo για να εκτελέσουν ένα ευρύ φάσμα μετρήσεων, εκτιμώντας την ποιότητα, την αξιοπιστία και την αντοχή τους.

Myzox

<strong>YOUNG</strong>
Surveying Equipment
Η εταιρία Myzox κατασκευάζει τοπογραφικό και μετρητικό εξοπλισμό.

Aplitop

Aplitop
Software
Η Aplitop κατασκευάζει λογισμικό Τοπογραφικών Μελετών, GIS, BIM, οδοποιίας.

OXTS

OXTS
Surveying Equiipment
Η OXTS κατασκευάζει αδρανειακά συστήματα.

IDRONAUT. CTD

IDRONAUT. CTD
Πολυπαραμετρικοί αισθητήρες
Η IDRONAUT ιδρύθηκε το 1982 και έχει πάνω από 37 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη καινοτόμων αισθητήρων και οργάνων για θαλάσσια έρευνα. Οι αισθητήρες και τα όργανα IDRONAUT μετρούν τις σημαντικότερες φυσικές και χημικές παραμέτρους του νερού όπως τη θερμοκρασία, το βάθος, την αλατότητα, το pH, το διαλυμένο οξυγόνο και πολλά άλλα.
Τα περισσότερα από τα ερευνητικά και αναπτυξιακά έργα που υλοποίησε η IDRONAUT, ήταν αυτοχρηματοδοτούμενα, ενώ ορισμένα άλλα πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το σημαντικότερα Ευρωπαϊκά, Ιταλικά πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα, σε έργα χρηματοδοτούμενα από την ΕΕ.
Η ικανοποίηση του πελάτη, η γρήγορη παράδοση και η εξυπηρέτηση μετά την πώληση και η υποστήριξη σε πραγματικό χρόνο είναι πρωταρχικοί στόχοι και το κλειδί της επιτυχίας της IDRONAUT.

Rowe Technologies Inc

Rowe Technologies Inc
ADCP, Ρευματογράφοι, Κυματογράφοι
ADCP (Acoustic Doppler Current Profilers) DVL (Doppler Velocity Logs) Η Rowe Technologies, Inc. σχεδιάζει, κατασκευάζει, και διαθέτει στην αγορά προϊόντα τεχνολογίας αιχμής για χρήση σε ωκεανούς, λίμνες και ποτάμια.
Τα συστήματα εκπέμπουν και λαμβάνουν το ηχητικό σήμα από το "στόχο" διαμέσου της μάζας του νερού, για τον υπολογισμό:
• Ταχύτητας σκάφους και νερού
• Απόσταση από τον στόχο, βάση της ταχύτητας του ηχητικού σήματος
• Γωνία από τον στόχο, βάση της γωνίας επιστροφής του ηχητικού σήματος
• Χαρακτηριστικά του πυθμένα και της μάζας του νερού, βάση της πυκνότητας και του εύρους του ηχητικού σήματος
• Κατανομής ταχύτητας σε διαφορετικά βάθη, σημειακής ταχύτητας και κατεύθυνσης θαλασσίων ρευμάτων

RBR Ltd.

RBR Ltd.
Πολυπαραμετρικοί αισθητήρες
Από το 1973, η RBR σχεδιάζει και κατασκευάζει ωκεανογραφικά όργανα στην Οτάβα του Καναδά. Από την άβυσσο των ωκεανών στο παγωμένους πόλους, οι αισθητήρες της RBR παρακολουθούν τις παραμέτρους του νερού.
Η RBR κατασκευάζει αισθητήρες υψηλής ακρίβειας και σταθερότητας με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας για την παρακολούθηση και την καταγραφή των παραμέτρων του νερού - θερμοκρασία, βάθος, αλατότητα, διαλυμένα αέρια, pH, παλίρροια, κυματισμό και πολλά άλλα.

DeepVision AB.

DeepVision AB.
Ηχοβολιστικά πλευρικής σάρωσης
Η DeepVision AB ειδικεύεται στην ανάπτυξη συστημάτων υψηλής απόδοσης, χαμηλού κόστους πλευρικής σάρωσης βυθού.
Τα συστήματα πλευρικής σάρωσης βυθού είναι πλέον προσιτά. Τα συστήματά της DeepVision είναι τα καλύτερα συστήματα υψηλής απόδοσης που μπορείτε να βρείτε σήμερα. Απλά προσθέστε ένα φορητό υπολογιστή και ένα GPS και είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε τα βάθη της θάλασσας.
Είτε ψάχνετε για ναυάγια, είτε για νέους χώρους κατάδυσης ή διεξάγετε υποβρύχια έρευνα, θα εκτιμήσετε ανάλογα τα συστήματα της DeepVision.
Κύρια χαρακτηριστικά των συστημάτων σόναρ της DeepVision είναι:
• Κορυφαία τεχνολογία Chirp
• Εξαιρετική ποιότητα εικόνας
• Ευχρηστία
• Συμπαγής κατασκευή
• Χαμηλό κόστος
• Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

Tritech International Limited

Tritech International Limited
Χαρτογράφηση βυθού
Η Tritech International Ltd Ιδρύθηκε το 1991, με σκοπό την παραγωγή μιας σειράς καινοτόμων προϊόντων για την υπεράκτια βιομηχανία πετρελαίου, φυσικού αερίου αλλά και για στρατιωτική χρήση.
Η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει:
• Πολυδεσμικά ηχοβολιστικά
• Hχοβολιστικά πλευρικής σάρωσης
• Sub bottom profiler
• Συστήματα πλοήγησης για ROV

3DTARGET

3DTARGET
UAV, Laser σαρωτές
H 3DTARGET κατασκευάσει και διαθέτει στην αγορά ολοκληρωμένα συστήματα τεχνολογίας laser, για την σάρωση επιφανειών από UAV ή άλλο κινούμενο επίγειο μέσο. Τα συστήματά της βασίζονται στην τεχνολογία των σαρωτών της VELODYNE και των αδρανειακών συστημάτων της OXTS.

SAIV A/S.

SAIV A/S.
CTD, πολυπαραμετρικοί αισθητήρες
 
 

FURUNO ELECTRIC Co

FURUNO ELECTRIC Co
Nautical Equipment
Για περισσότερο από μισό αιώνα, η FURUNO ELECTRIC Co, LTD. (FURUNO) συμβάλλει στην παγκόσμια ναυτιλιακή κοινότητα παρέχοντας αξιόπιστο εξοπλισμό, συστήματα και υπηρεσίες για την ασφαλή και αποτελεσματική πλοήγηση.
Η FURUNO με τα χρόνια έχει δημιουργήσει δίκτυο πωλήσεων και υπηρεσιών που αποτελείται από θυγατρικές εταιρείες και εθνικούς διανομείς που καλύπτουν περισσότερες από 80 χώρες, σε τρεις βασικές αγορές:
• Εμπορική ναυτιλία
• Αλιευτικά σκάφη
• Σκάφη αναψυχής

TURNER DESIGNS

TURNER DESIGNS
Αισθητήρες, Εξοπλισμός
H TURNER DESIGNS ειδικεύεται στην κατασκευή αισθητήρων μέτρησης φυσικών και χημικών χαρακτηριστικών του νερού.
Βασικές κατηγορίες εφαρμογών:
• Υδατοκαλλιέργεια
• Βιοτεχνολογία
• Συστήματα ψύξης
• CTD
• Βυθοκόρηση
• Πόσιμο νερό
• Περιβαλλοντική παρακολούθηση
• Επιβλαβή άλγη
• Οριζόντια λήψη μετρήσεων (προφίλ) και προβολή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο
• Πετρελαιοκηλίδες
• Οχήματα
• Παρακολούθηση λυμάτων

metOcean

metOcean
Συστήματα μέτρησης και αποστολής ωκεανογραφικών δεδομένων
 
 

TELEDYNE MARINE

TELEDYNE MARINE
Nautical Equipment
Ξεκινώντας ως μια μικρή εταιρία με την παροχή λύσεων στο τομέα των τεχνολογιών της θάλασσας και επεκτείνοντας τις δραστηριότητές τις στην παραγωγή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας για ένα ευρύ φάσμα αγορών, η Teledyne Marine διαθέτει σήμερα το μεγαλύτερο εύρος προϊόντων τεχνολογίας στον κλάδο της θαλάσσιας.
Με τεχνολογίες χωρισμένες σε 5 βασικά τμήματα. Απεικόνιση, όργανα μέτρησης, διασύνδεση, σεισμικά και οχήματα, η Teledyne Marine μπορεί να προσφέρει έτοιμες λύσεις, αλλά και προσαρμοσμένα συστήματα που αξιοποιούν το πλήρες φάσμα της τεχνολογίας των προϊόντων της και την παροχή υποστήριξης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Wingtra

Wingtra
VTOL
Με έδρα την Ελβετία, η Wingtra είναι ο κορυφαίος παραγωγός VTOL κατακόρυφης προσγείωσης/απογείωσης αερομοντέλων στον κόσμο για επαγγελματική χαρτογράφηση, και έρευνα. Από την είσοδό της στην αγορά στις αρχές του 2017, η Wingtra έχει συνεργαστεί με τους περισσότερους από τους μεγαλύτερους εμπόρους εξοπλισμού παγκοσμίος και έχει καθιερωθεί στην παγκόσμια αγορά των επαγγελματικών UAV.

DJI

DJI
DJI
Η DJI είναι κορυφαίος κατασκευαστής εμπορικών μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων (κοινώς γνωστών ως "drones") για αεροφωτογράφηση και βιντεοσκόπηση. Επίσης, σχεδιάζει και κατασκευάζει κάμερες δράσης, σταθεροποιητές κάμερας, πλατφόρμες πτήσης, συστήματα πρόωσης και συστήματα ελέγχου πτήσης. Η DJI είναι ο κυρίαρχος ηγέτης της αγοράς στη μη στρατιωτική βιομηχανία drone, αντιπροσωπεύοντας πάνω από το 70% της παγκόσμιας αγοράς drone.

Nivel

Nivel
Nivel System
Η NIVEL SYSTEM παρέχει επαγγελματικές λύσεις μέτρησης για κατασκευαστικά έργα. Η δραστηριότητά της βασίζεται στην πολυετή εμπειρία της στον τομέα της προμήθειας και εξυπηρέτησης εξοπλισμού σε τομείς όπως οι κατασκευές, η τοπογραφία, η βιομηχανία, η γεωργία κ.λπ.

PointCab

PointCab
PointCab
Η PointCab GmbH είναι μια γερμανική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2013 από τοπογράφους και εμπειρογνώμονες γεωπληροφορικής. Το moto της εταιρείας είναι: Κάνουμε την επεξεργασία νεφων σημείων εύκολη. Κάνουμε την επεξεργασία νεφών σημείων γρήγορα.

PhaseOne

PhaseOne
PhaseOne
Η Phase One είναι μια εταιρεία από την Δανία που ειδικεύεται στον εξοπλισμό και το λογισμικό ψηφιακής φωτογραφίας υψηλής ανάλυσης. Κατασκευάζουν συστήματα και λύσεις κάμερας μέσης μορφής ανοικτής πλατφόρμας. Επίσης κατασκευάζουν το δικό τους λογισμικό επεξεργασίας RAW, Capture One, που υποστηρίζουν πολλά DSLR.

ZWSoft

ZWSOFT
ZWSOFT
Η ZWSOFT CO, LTD. Παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις CAx (CAD / CAM / CAE) με 2D CAD, 3D CAD / CAM, και ηλεκτρομαγνητικές / δομικές τεχνολογίες προσομοίωσης. Αφοσιωμένη στην ανάπτυξη τεχνολογιών CAx, η ZWSOFT έχει δημιουργήσει 6 κέντρα R&D στο Guangzhou, τη Γουχάν, τη Σαγκάη, το Πεκίνο, το Xi'an και τη Φλόριντα.