Spraying
Topcon X-25
Topcon AGI-4
Topcon ASC-10
Spraying

Κονσόλα Χ25

Η κονσόλα Χ25 είναι ένα σύστημα σχεδιασμένο για να προσφέρει πλήρη έλεγχο του εξοπλισμού και μεγάλης ακρίβειας αυτόματη οδήγηση.

Σύστημα AGI-4

To καινοτόμο σύστημα AGI-4 ενσωματώνει τον δορυφορικό δέκτη, την αντένα και το σύστημα ελέγχου διεύθυνσης, όλα σε ένα πρωτοποριακό σχεδιασμό.

ASC-10 (Auto Section Controller) ECU

H ηλεκτρονική μονάδα ASC-10 της Topcon προσφέρει αυτοματοποιημένο έλεγχο 10 τομέων ψεκασμού ή διανομής και μπορεί εύκολα να διαχειριστεί συγκεκριμένα τμήματα μιας περιοχής, είτε σαν γραμμές (point-row) είτε σαν τριγωνικά κομμάτια.

Share:

Κονσόλα Χ25

X 25

Η κονσόλα Χ25 είναι ένα σύστημα σχεδιασμένο για να προσφέρει πλήρη έλεγχο του εξοπλισμού και μεγάλης ακρίβειας αυτόματη οδήγηση. Διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής 8.4” με 3D γραφικά και μοιράζεται το ίδιο απλό και κατανοητό μενού με την μεγαλύτερη κονσόλα Χ30. Η κονσόλα Χ25 επιτρέπει την εφαρμογή υψηλής ακρίβειας αγροτικών εφαρμογών σε ανεκτό κόστος, καθιστώντας το κατάλληλο για παραγωγούς που ταυτόχρονα στοχεύουν και στην αύξηση της παραγωγικότητας. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις basic ή advanced, παρέχοντας ευελιξία αναλόγως το είδος και το μέγεθος της δραστηριότητας. Η κονσόλα είναι επίσης εφοδιασμένη με την λειτουργία remote support, παρέχοντας την δυνατότητα περαιτέρω υποστήριξης ή της επίλυσης προβλημάτων εξ αποστάσεως ακόμη και εν ώρα εργασίας.

Ιδανική για:
1. Αυτόματη οδήγηση
2. Ψεκασμό και Διανομή (σπόρων, λιπασμάτων κτλπ.)
3. Σπορά και Φύτευση
4. Συγκομιδή
Συνεργασία με πλήθος κεραιών και συστημάτων διεύθυνσης.

Χαρακτηριστικά:
• Πλήρες φάσμα χειροκίνητων και αυτόματων προτύπων καθοδήγησης.
• Εύκολη εγκατάσταση σε οχήματα της αγοράς.
• Πλήρης ικανότητα χαρτογράφησης και διαχείρισης δεδομένων.
• Οθόνη πολλαπλής αφής με δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης μέχρι και τριών διαφορετικών παραθύρων λειτουργίας.
• Πλήρης ενσωμάτωση πρωτοκόλλων ISOBUS UT και ISOBUS TC.
• Χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα Horizon.
• Remote support.


Σύστημα AGI-4

AGI 4

To καινοτόμο σύστημα AGI-4 ενσωματώνει τον δορυφορικό δέκτη, την αντένα και το σύστημα ελέγχου διεύθυνσης, όλα σε ένα πρωτοποριακό σχεδιασμό, έχοντας ταυτόχρονα και πολλές δυνατότητες αναβάθμισης. Διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας αδρανειακούς αισθητήρες για την αντιστάθμιση των ανωμαλιών του εδάφους επιτυγχάνοντας κορυφαία σταθερότητα και ακρίβεια ελέγχου του συστήματος διεύθυνσης.

Το AGI-4 είναι ιδανικό για:
• Δυνατότητα επικοινωνίας με διορθωτικές υπηρεσίες σήματος όπως EGNOS και WASS αλλά και OmniSTAR μέσω καναλιού L-band.
1. Αυτόματη οδήγηση
2. Ψεκασμό και Διανομή (σπόρων, λιπασμάτων κτλπ.)
3. Σπορά και Φύτευση
4. Μελέτη της καλλιέργειας
5. Συγκομιδή
6. Συνδεσιμότητα/Διαχείριση δεδομένων
7. Διαχείριση νερού

Λαμβάνει σήμα από τα τρία συστήματα δορυφόρων (GPS, GLONASS,GALILEO) από δορυφορικούς σταθμούς αναφοράς όπως και από τα επίγεια διορθωτικά συστήματα WASS και EGNOS, ενώ μπορεί να συνεργαστεί και με το επίσης διορθωτικό σύστημα OmniSTAR. Αναβαθμίζεται πολύ εύκολα με σύστημα RTK αποκτώντα ακρίβεια 2cm. Μέσω της δυνατότητας NTRIP, επιτρέπει την χρησιμοποίηση δικτύων μέσω κινητού τηλεφώνου (ανάλογα την διαθεσιμότητα) για την χρήση υπαρχόντων υποδομών και προγραμμάτων δεδομένων για περαιτέρω περιορισμό του κόστους.

Χαρακτηριστικά:
• Όλα σε ένα, αντένα, δέκτης και χειριστής οδήγησης.
• Λήψη σημάτων από πολλαπλά δορυφορικά δίκτυα GNSS.
• Τελευταίας τεχνολογίας αισθητήρες και πλήρη εξομάλυνση των ανωμαλιών του εδάφους.
• Πρωτοποριακός σχεδιασμός και πολλές δυνατότητες αναβάθμισης.
• Συμβατό με ISOBUS για απλή και εύκολη επικοινωνία.
• Άμεση συνεργασία με WASS/EGNOS και δυνατότητα συνεργασίας και με OmniSTAR.
• Απλή και εύκολη αναβάθμιση με RTK για ακρίβεια 2cm.


ASC-10 (Auto Section Controller) ECU

ASC-10

H ηλεκτρονική μονάδα ASC-10 της Topcon προσφέρει αυτοματοποιημένο έλεγχο 10 τομέων ψεκασμού ή διανομής (σπόρων, λιπασμάτων κτλπ.) και μπορεί εύκολα να διαχειριστεί συγκεκριμένα τμήματα μιας περιοχής, είτε σαν γραμμές (point-row) είτε σαν τριγωνικά κομμάτια.

Το ASC-10 είναι ιδανικό για:
1. Ψεκασμό και Διανομή (σπόρων, λιπασμάτων κτλπ.)

Έχει την δυνατότητα να αλλάζει την λειτουργία του αυτόματα (on/off), σε περιπτώσεις που σε κάποια μέρη της επιλεγμένης περιοχής έχει ξαναγίνει εφαρμογή ή σε περιπτώσεις που υπάρχει κίνηση εκτός αυτής της επιλεγμένης περιοχής. Με τον τρόπο αυτό εξαλείφει τις πιθανότητες δημιουργίας κενών ή περιοχών που έχει γίνει ήδη εφαρμογή προηγουμένως, μειώνοντας τον χρόνο, το κόστος αλλά προστατεύοντας παράλληλα και την καλλιέργεια. Μέσω του ελέγχου του ρυθμού ψεκασμού/διανομής, η εφαρμογή γίνεται με σταθερό ρυθμό ακόμα και όταν μεταβάλλεται η ταχύτητα του οχήματος. Έχει επίσης την δυνατότητα επέκτασης εξασφαλίζοντας έλεγχο μέχρι και 30 τμημάτων.

Χαρακτηριστικά:
• Προσφέρει έλεγχο 10 τμημάτων και διαχειρίζεται πεδία σε γραμμές (point-row) ή και τριγωνικού σχήματος.
• Ενεργοποιεί/Απενεργοποιεί αυτόματα τα τμήματα σε περιπτώσεις περιοχών που έχει γίνει ήδη εφαρμογή ή υπάρχει μετακίνηση εκτός της οριοθετημένης περιοχής.
• Προστατεύει την καλλιέργεια ενώ ταυτόχρονα μειώνει και τον χρόνο και το κόστος.
• Διατηρεί τον ρυθμό εφαρμογής σταθερό ακόμα και με μεταβαλλόμενες ταχύτητες του οχήματος.
• Δυνατότητα επέκτασης έως και 30 τμημάτων.