Topcon Air Seeder Control
Topcon X-35
Topcon AGI-4
Topcon Apollo Seeding Application Controller
Topcon ASC-10
Row crop planter

Κονσόλα Χ35

H κονσόλα Χ35 της βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας οργάνων ελέγχου X-Family της εταιρίας Topcon, για την Γεωργία Ακριβείας.

Σύστημα AGI-4

To καινοτόμο σύστημα AGI-4 ενσωματώνει τον δορυφορικό δέκτη, την αντένα και το σύστημα ελέγχου διεύθυνσης, όλα σε ένα πρωτοποριακό σχεδιασμό.

Apollo Seeding Application Controller

To Αpollo, είναι μια εντελώς νέα ιδέα στον τομέα των μηχανών ελέγχου ECU και συνδυάζει όλα τα κορυφαία χαρακτηριστικά της βιομηχανίας σε μία ολοκληρωμένη λύση στα συστήματα σποράς μικρών σιτηρών.

ASC-10 (Auto Section Controller) ECU

H ηλεκτρονική μονάδα ASC-10 της Topcon προσφέρει αυτοματοποιημένο έλεγχο 10 τομέων ψεκασμού ή διανομής και μπορεί εύκολα να διαχειριστεί συγκεκριμένα τμήματα μιας περιοχής, είτε σαν γραμμές (point-row) είτε σαν τριγωνικά κομμάτια.

Share:

Κονσόλα Χ35

X 25

H κονσόλα Χ35 της βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας οργάνων ελέγχου X-Family της εταιρίας Topcon, για την Γεωργία Ακριβείας. Προσφέροντας πολλές καινοτόμες δυνατότητες και λειτουργίες, στην αιχμή της τεχνολογίας, θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό χειριστή. Αντικαθιστώντας τον απόλυτα επιτυχημένο στην πράξη προκάτοχο του Χ30, η κονσόλα X35 προσφέρει τον κορυφαίο έλεγχο για οποιαδήποτε εφαρμογή, από το όργωμα μέχρι την συγκομιδή. Διαθέτει το νέο Remote Support Tool της Topcon που σε συνδυασμό με το λειτουργικό σύστημα Horizon, προσφέρει συνεχή ασύρματη υποστήριξη μέχρι και κατά τη διάρκεια της εργασίας, κάνοντας αχρείαστη την ύπαρξη κάποιου φυσικού προσώπου τεχνικής υποστήριξης. Επιπλέον με την κονσόλα Χ35, μέσω του Horizon XTEND, υπάρχει δυνατότητα ασύρματης απεικόνισης των εργασιών ουσιαστικά σε οποιαδήποτε κινητή συσκευή, επιτρέποντας καλύτερη ορατότητα και έλεγχο λόγω ύπαρξης περισσότερων οθονών παρακολούθησης εντός του οχήματος όπως και σε περιπτώσεις που ο χειριστής βρίσκεται εκτός του οχήματος.

Ιδανική για:
1. Καθοδήγηση.
2. Αυτόματη οδήγηση.
3. Ψεκασμό και Διανομή (σπόρων, λιπασμάτων κτλπ.).
4. Σπορά και Φύτευση.
5. Συγκομιδή.
6. Συνδεσιμότητα και/Διαχείριση δεδομένων.
7. Διαχείριση νερού.
Συνεργάζεται με όλα τα παρελκόμενα προϊόντα της Topcon για το ιδανικότερο αποτέλεσμα σε κάθε επιθυμητή χρήση.

Χαρακτηριστικά:
• Έγχρωμη οθόνη πολλαπλής αφής 12.1”.
• Remote Support Tool, επιτρέποντας ασύρματη τεχνική υποστήριξη.
• Μεταφορά δεδομένων μέσω του Topcon Mobile AG Network Cloud.
• Horizon XTEND, επιτρέποντας απεικόνιση σε άλλες κινητές συσκευές.
• Συμβατότητα με πρωτόκολλα ISOBUS UT, TC-BASS, TC-GEO and TC-SC.
• Δυνατότητα σύνδεσης μέχρι και 6 καμερών απευθείας μέσω της κονσόλας.
• Αυτοματοποιημένος έλεγχος έως και 200 τμημάτων μέσω ISOBUS.
• Μεταβλητός έλεγχος μέχρι και 8 συσκευών.


Σύστημα AGI-4

AGI 4

To καινοτόμο σύστημα AGI-4 ενσωματώνει τον δορυφορικό δέκτη, την αντένα και το σύστημα ελέγχου διεύθυνσης, όλα σε ένα πρωτοποριακό σχεδιασμό, έχοντας ταυτόχρονα και πολλές δυνατότητες αναβάθμισης. Διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας αδρανειακούς αισθητήρες για την αντιστάθμιση των ανωμαλιών του εδάφους επιτυγχάνοντας κορυφαία σταθερότητα και ακρίβεια ελέγχου του συστήματος διεύθυνσης.

Το AGI-4 είναι ιδανικό για:
• Δυνατότητα επικοινωνίας με διορθωτικές υπηρεσίες σήματος όπως EGNOS και WASS αλλά και OmniSTAR μέσω καναλιού L-band.
1. Αυτόματη οδήγηση
2. Ψεκασμό και Διανομή (σπόρων, λιπασμάτων κτλπ.)
3. Σπορά και Φύτευση
4. Μελέτη της καλλιέργειας
5. Συγκομιδή
6. Συνδεσιμότητα/Διαχείριση δεδομένων
7. Διαχείριση νερού

Λαμβάνει σήμα από τα τρία συστήματα δορυφόρων (GPS, GLONASS,GALILEO) από δορυφορικούς σταθμούς αναφοράς όπως και από τα επίγεια διορθωτικά συστήματα WASS και EGNOS, ενώ μπορεί να συνεργαστεί και με το επίσης διορθωτικό σύστημα OmniSTAR. Αναβαθμίζεται πολύ εύκολα με σύστημα RTK αποκτώντα ακρίβεια 2cm. Μέσω της δυνατότητας NTRIP, επιτρέπει την χρησιμοποίηση δικτύων μέσω κινητού τηλεφώνου (ανάλογα την διαθεσιμότητα) για την χρήση υπαρχόντων υποδομών και προγραμμάτων δεδομένων για περαιτέρω περιορισμό του κόστους.

Χαρακτηριστικά:
• Όλα σε ένα, αντένα, δέκτης και χειριστής οδήγησης.
• Λήψη σημάτων από πολλαπλά δορυφορικά δίκτυα GNSS.
• Τελευταίας τεχνολογίας αισθητήρες και πλήρη εξομάλυνση των ανωμαλιών του εδάφους.
• Πρωτοποριακός σχεδιασμός και πολλές δυνατότητες αναβάθμισης.
• Συμβατό με ISOBUS για απλή και εύκολη επικοινωνία.
• Άμεση συνεργασία με WASS/EGNOS και δυνατότητα συνεργασίας και με OmniSTAR.
• Απλή και εύκολη αναβάθμιση με RTK για ακρίβεια 2cm.


Apollo Seeding Application Controller

Apollo Seeding Application Controller

To Αpollo, είναι μια εντελώς νέα ιδέα στον τομέα των μηχανών ελέγχου ECU και συνδυάζει όλα τα κορυφαία χαρακτηριστικά της βιομηχανίας σε μία ολοκληρωμένη λύση στα συστήματα σποράς μικρών σιτηρών. Οι ECU’s Apollo είναι εύκολες στην εγκατάσταση, αδιάβροχες, συμβατές με ISOBUS και προσφέρουν απεριόριστες δυνατότητες.

To σύστημα μπορεί εύκολα να διαμορφωθεί για να υποστηρίξει ένα ευρύ φάσμα μηχανημάτων σποράς από αέρος που υπάρχουν στην αγορά. Από την απλή σπορά ενός προϊόντος έως και τη σπορά πολλαπλών προϊόντων, την εφαρμογή χημικών και λιπασμάτων – το Apollo σε συνδυασμό και με το σύστημα αυτόματης οδήγησης Topcon GNSS, δημιουργούν ένα πακέτο που προσφέρει ασύγκριτη απόδοση και παραγωγικότητα.

Συνεργάζεται άψογα με τις κονσόλες Χ30 και Χ35 της Topcon και το λογισμικό Horizon δίνοντας την δυνατότητα στον χειριστή να έχει απαράμιλλο έλεγχο. Συνδυάζοντας τον έλεγχο ρυθμού, τον προγραμματισμό διαδρομής, την μεγάλης ακρίβειας GNSS οδήγηση και τον πλήρη έλεγχο αγρονομικών δεδομένων, θέτει νέα πρότυπα στην αγορά σποράς προϊόντων.

Χαρακτηριστικά:
• Πρωτοπορία στην βιομηχανία σποράς από αέρα για πάνω από 20 χρόνια.
• Ευκολία χειρισμού μέσω του λογισμικού Horizon.
• ISOBUS UT συμβατότητα με πολλούς τύπους τρακτέρ.
• Δυνατότητα επέκτασης για αύξηση των δυνατοτήτων ελέγχου.
• Προσφέρει έως και 8 κανάλια ελέγχου και έχει την δυνατότητα μεταβλητού ρυθμού έλεγχο και στα 8 ταυτόχρονα, συμπεριλαμβάνοντας υγρό, ξηρό και NH.
• Παρέχει ανεξάρτητο έλεγχο τμήματος σε κάθε βραχίονα για ξηρό, υγρό ή NH3 και προαιρετική παρακολούθηση αποκλεισμού για πάνω από 100 σειρές.


ASC-10 (Auto Section Controller) ECU

ASC-10

H ηλεκτρονική μονάδα ASC-10 της Topcon προσφέρει αυτοματοποιημένο έλεγχο 10 τομέων ψεκασμού ή διανομής (σπόρων, λιπασμάτων κτλπ.) και μπορεί εύκολα να διαχειριστεί συγκεκριμένα τμήματα μιας περιοχής, είτε σαν γραμμές (point-row) είτε σαν τριγωνικά κομμάτια.

Το ASC-10 είναι ιδανικό για:
1. Ψεκασμό και Διανομή (σπόρων, λιπασμάτων κτλπ.)

Έχει την δυνατότητα να αλλάζει την λειτουργία του αυτόματα (on/off), σε περιπτώσεις που σε κάποια μέρη της επιλεγμένης περιοχής έχει ξαναγίνει εφαρμογή ή σε περιπτώσεις που υπάρχει κίνηση εκτός αυτής της επιλεγμένης περιοχής. Με τον τρόπο αυτό εξαλείφει τις πιθανότητες δημιουργίας κενών ή περιοχών που έχει γίνει ήδη εφαρμογή προηγουμένως, μειώνοντας τον χρόνο, το κόστος αλλά προστατεύοντας παράλληλα και την καλλιέργεια. Μέσω του ελέγχου του ρυθμού ψεκασμού/διανομής, η εφαρμογή γίνεται με σταθερό ρυθμό ακόμα και όταν μεταβάλλεται η ταχύτητα του οχήματος. Έχει επίσης την δυνατότητα επέκτασης εξασφαλίζοντας έλεγχο μέχρι και 30 τμημάτων.

Χαρακτηριστικά:
• Προσφέρει έλεγχο 10 τμημάτων και διαχειρίζεται πεδία σε γραμμές (point-row) ή και τριγωνικού σχήματος.
• Ενεργοποιεί/Απενεργοποιεί αυτόματα τα τμήματα σε περιπτώσεις περιοχών που έχει γίνει ήδη εφαρμογή ή υπάρχει μετακίνηση εκτός της οριοθετημένης περιοχής.
• Προστατεύει την καλλιέργεια ενώ ταυτόχρονα μειώνει και τον χρόνο και το κόστος.
• Διατηρεί τον ρυθμό εφαρμογής σταθερό ακόμα και με μεταβαλλόμενες ταχύτητες του οχήματος.
• Δυνατότητα επέκτασης έως και 30 τμημάτων.