Topcon GT-1000
Topcon GT-1000
Topcon GT-1000
Topcon GT-1000

Ο μικρότερος και ταχύτερος ρομποτικός γεωδαιτικός σταθμός στον πλανήτη γη.

Συνδυάζει την απόδοση ενός ρομποτικού συστήματος, τη δύναμη της μεγάλης εμβέλειας μετρήσεων χωρίς πρίσμα και τη δυνατότητα να λειτουργεί σαv μια υβριδική λύση positioning.

 

  • Μηχανισμός Υπερήχων (Ultrasonic Direct Drive motors)
  • 30% μικρότερο και ελαφρύτερο
  • TSshield™ για ασφάλεια και απλοποιημένη συντήρηση
  • Προηγμένη τεχνολογία Advanced UltraTrac technology
  • 5 χρόνια εγγύηση για τον Ultrasonic μηχανισμό
Share:
TS Shield Logo
TS Shield Logo

Ultra-ισχυρο

Η κινητήρια δύναμη της σειράς GT είναι η τεχνολογία UltraSonic

Ultra-ακριβες

Η νέα τεχνολογία UltraTrac σας δίνει μεγαλύτερη ισχύ στον εντοπισμό πρίσματος σε οποιεσδήποτε συνθήκες

Ultra-COMPACT

Συμπαγές σύστημα με εντυπωσιακό σχεδιασμό

Ο ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΟΣ ΓΕΩΔΑΙΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ !

Η νέα σειρά Ρομποτικών Γεωδαιτικών σταθμών GT της TOPCON είναι μια υψηλής απόδοσης επιλογή που θα σας εντυπωσιάσει. Συνδυάζει την απόδοση ενός ρομποτικού συστήματος, ενός πολύ γρήγορου χειριστή και τη δυνατότητα να λειτουργεί σαν υβριδική λύση. Όλα σε ένα συμπαγές σύστημα που είναι κατά το ένα τρίτο μικρότερο και δύο φορές πιο γρήγορο από την προηγούμενη σειρά.
Η κινητήρια δύναμη της σειράς GT είναι η τεχνολογία υπερήχων. Μπορείτε να δείτε και να ακούσετε τη διαφορά αμέσως. Οι υπερηχητικές μηχανές είναι οι ταχύτερες στην αγορά. Με 180ο ανά δευτερόλεπτο είναι το ομαλότερο και το ακριβέστερο σύστημα prism-tracking στον κόσμο.


Ultra-ισχυρό

Η κινητήρια δύναμη της σειράς GT είναι η τεχνολογία UltraSonic. Οι υπερηχητικοί κινητήρες είναι οι λεπτότεροι, ελαφρύτεροι και ισχυρότεροι της αγοράς για να έχετε ομαλότερο και ακριβέστερο εντοπισμό πρίσματος. Θα διαπιστώσετε μόνοι σας τη διαφορά αμέσως.

Ultra-ακριβές

Η νέα τεχνολογία UltraTrac σας δίνει μεγαλύτερη ισχύ στον εντοπισμό πρίσματος σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Οι προηγμένοι αλγόριθμοι στο όργανο σας δίνουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να φύγετε μπροστά.


Ultra-λεπτό και αξιόπιστο

Συμπαγές σύστημα που διαθέτει εντυπωσιακό σχεδιασμό, είναι κατά το ένα τρίτο μικρότερο και ελαφρύτερο από οποιοδήποτε ρομποτικό όργανο της Topcon ενώ ταυτόχρονα είναι δύο φορές πιο γρήγορο. Χωρίς παραδοσιακά γρανάζια ή κουμπωτά μέρη, οι υπερηχητικοί κινητήρες είναι πιο στιβαροί και Ανθεκτικόί – διαρκούν τέσσερις φορές περισσότερο από προηγούμενους σταθμούς ενώ έχει και εγγύηση 5 ετών.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά:
• Υπερηχητικοί μηχανισμοί (Ultrasonic Direct Drive motors)
• 30% μικρότερο και ελαφρύτερο με περισσότερες λειτουργίες
• Παγκόσμια ασφάλεια με TSshield™
• Προηγμένη τεχνολογία Advanced UltraTrac technology
• 5 χρόνια εγγύηση για τον Ultrasonic μηχανισμό

Μοντέλο GT-1001 GT-1002 GT-1003
Γωνιοµετρική ακρίβεια 1” 2” 3”
Εμβέλεια απόστασης με 1 πρίσμα 5.000 m 5.000 m 5.000 m
Εμβέλεια απόστασης χωρίς πρίσμα 1.000 m 1.000 m 1.000 m
Ακρίβεια στην απόσταση Με 1 πρίσµα: 1mm+2ppm
Χωρίς πρίσµα: 2mm+2ppm (0.3-200m)
Με 1 πρίσµα: 1mm+2ppm
Χωρίς πρίσµα: 2mm+2ppm (0.3-200m)
Με 1 πρίσµα: 1mm+2ppm
Χωρίς πρίσµα: 2mm+2ppm (0.3-200m)
Αντισταθμιστής 2 Άξονες 2 Άξονες 2 Άξονες
Οθόνες - Πληκτρολόγιο Έχρωμη οθόνη αφής 800X480 TFT και 24 πλήκτρα λειτουργίας με φωτισμό Έχρωμη οθόνη αφής 800X480 TFT και 24 πλήκτρα λειτουργίας με φωτισμό Έχρωμη οθόνη αφής 800X480 TFT και 24 πλήκτρα λειτουργίας με φωτισμό
Ενσωµατωµένα προγράµµατα Magnet-Αποτύπωση με την βοήθεια απεικόνισης οθόνης χάρτη, Χάραξη με εισαγωγή σημείων από αρχείο Autocad (txt, xml, dwg, dxf) κ.ά. Επίλυση οδεύσεων, Οπισθοτομία με την εισαγωγή μέχρι και 17 διαφορετικών σημείων, Ρουτίνες CO-GO και ενσωματωμένο πρόγραμμα χάραξης Μελέτης Οδοποιίας, Υπολογισμός όγκων, Δημιουργία DTM, Δημιουργία ισοϋψών Magnet-Αποτύπωση με την βοήθεια απεικόνισης οθόνης χάρτη, Χάραξη με εισαγωγή σημείων από αρχείο Autocad (txt, xml, dwg, dxf) κ.ά. Επίλυση οδεύσεων, Οπισθοτομία με την εισαγωγή μέχρι και 17 διαφορετικών σημείων, Ρουτίνες CO-GO και ενσωματωμένο πρόγραμμα χάραξης Μελέτης Οδοποιίας, Υπολογισμός όγκων, Δημιουργία DTM, Δημιουργία ισοϋψών Magnet-Αποτύπωση με την βοήθεια απεικόνισης οθόνης χάρτη, Χάραξη με εισαγωγή σημείων από αρχείο Autocad (txt, xml, dwg, dxf) κ.ά. Επίλυση οδεύσεων, Οπισθοτομία με την εισαγωγή μέχρι και 17 διαφορετικών σημείων, Ρουτίνες CO-GO και ενσωματωμένο πρόγραμμα χάραξης Μελέτης Οδοποιίας, Υπολογισμός όγκων, Δημιουργία DTM, Δημιουργία ισοϋψών
Δυνατότητες Φωτεινός οδηγός χάραξης (Point Guide), Φωτεινός οδηγό σκόπευσης (Laser Pointer) Φωτεινός οδηγός χάραξης (Point Guide), Φωτεινός οδηγό σκόπευσης (Laser Pointer) Φωτεινός οδηγός χάραξης (Point Guide), Φωτεινός οδηγό σκόπευσης (Laser Pointer)
Επικοινωνίες LongLink™ επικοινωνίες με Bluetooth® Class 1. Θύρα USB 2.0, Σειριακή RS-232C LongLink™ επικοινωνίες με Bluetooth® Class 1. Θύρα USB 2.0, Σειριακή RS-232C LongLink™ επικοινωνίες με Bluetooth® Class 1. Θύρα USB 2.0, Σειριακή RS-232C
Αντοχή-Ανθεκτικότητα IP 65 IP 65 IP 65
  1. Βιομηχανία & Κατασκευές

    Αναλυτική παρουσίαση προϊόντος και τεχνικά χαρακτηριστικά