MAGNET Office Survey
MAGNET Office Survey
MAGNET Office Survey
MAGNET Office Survey

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΑΣ, ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΞΑΤΕ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΤΕΩΝ ΣΑΣ.

 

Το MAGNET Survey σας παρέχει τα κατάλληλα εργαλεία για να επιβλέπετε την καθημερινή εξέλιξη των εργασιών σας στο πεδίο, να απλοποιήσετε τον τρόπο που εργάζεστε και να μειώσετε τα σφάλματα που ενδεχομένως μπορεί να προκύψουν, έχοντας πάντα σαν στόχο την ομαλή ροή των εργασιών σας.

Share:

MAGNET Enterprise
MAGNET Enterprise

MAGNET Tools
MAGNET Tools

MAGNET Field
MAGNET FIeld

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΑΣ, ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΞΑΤΕ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΤΕΩΝ ΣΑΣ.

Το MAGNET Survey σας παρέχει τα κατάλληλα εργαλεία για να επιβλέπετε την καθημερινή εξέλιξη των εργασιών σας στο πεδίο, να απλοποιήσετε τον τρόπο που εργάζεστε και να μειώσετε τα σφάλματα που ενδεχομένως μπορεί να προκύψουν, έχοντας πάντα σαν στόχο την ομαλή ροή των εργασιών σας. Το MAGNET Survey περιλαμβάνει προσαρμόσιμα εργαλεία σύνταξης και σχεδίασης για γεωτεμάχια, οικόπεδα, ακίνητα, και σχεδιασμό με κατηγοριοποιήσεις για έργα ανάπτυξης. Επεξεργαστείτε τα δεδομένα σας σε ένα φιλικό περιβάλλον, δημιουργήστε απλές ή περίπλοκες διατάξεις σχεδίασης. Προετοιμάστε και μοιραστείτε τα δεδομένα σας με μηχανικούς, με χειριστές μηχανημάτων κ.α.

• Πλήρη εργαλεία σχεδίασης με υποκατηγορίες
• Δημιουργία επιφανειών και ισοϋψών καμπυλών, ογκομετρήσεις και αυτοματοποιημένες επιλογές σχεδίασης
• Μπλοκ τίτλων, Υπομνήματα, σύμβολα και Linetypes παραμετροποιήσιμα από το χρήστη
• Περιλαμβάνει το λογισμικό MAGNET Tools
• Ασφαλής και άμεση συνδεσιμότητα με τον σας λογαριασμό MAGNET Enterprise

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
• MAGNET Modeler
• MAGNET Explorer
• Πρόσβαση στο MAGNET Enterprise
• Όλες τις λειτουργίες του MAGNET Layout

ΣΥΝΔΕΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΕΔΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

Το MAGNET Survey σας παρέχει τα κατάλληλα εργαλεία για να απλοποιήσετε και παράλληλα να επιβλέπετε τις καθημερινές εργασίες πεδίου, σκοπό τη μείωση των σφαλμάτων και τη απρόσκοπτη συνέχεια των έργων σας.

Η άμεση συνδεσιμότητα με το MAGNET Enterprise σας διευκολύνει ώστε να έχετε πρόσβαση σε δεδομένα που συλλέγονται στο πεδίο και να μοιράζεστε αλλαγές στη σχεδίαση με όλους στην ομάδα σας. Εξοικονομήστε χρόνο, συνεργαστείτε και λάβετε καλύτερα αποτελέσματα.