PX-80
PX-80
PX-80
PX-80

3D ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ.

Το PX-80 καταγράφει υψηλής ανάλυσης, έγχρωμα 3D δεδομένα καθώς μετακινείστε σε εσωτερικούς/εξωτερικούς χώρους - κάνοντας εύκολη την καταγραφή όλων των περιοχών που χρειάζεστε.

  • Σχετική ακρίβεια ±2-3 cm
  • Μέγιστος ρυθμός καρέ 50 fps, ~320 M pixels/s
  • Ενσωματωμένο λογισμικό CAPTURE
Share:

3D ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ.

ΕΝΑ SCANNER.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ.

Το PX-80 καταγράφει υψηλής ανάλυσης, έγχρωμα 3D δεδομένα καθώς μετακινείστε σε εσωτερικούς/εξωτερικούς χώρους - κάνοντας εύκολη την καταγραφή όλων των περιοχών που χρειάζεστε.

ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΓΕΣ.
ΣΤΗΝ ΑΙΧΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.

Η εξαιρετικά ευέλικτη μορφή του PX-80, φιλοξενεί ένα Velodine VLP-16 lidar, μία 250Ο RGB κάμερα και μία μονάδα αδρανειακής μέτρησης (IMU).

ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ SLAM ΑΛΓΟΡΙΘΜΟ.

Ο ειδικός SLAM αλγόριθμος του PX-80 συγχωνεύει τις εικόνες RGB με τα Lidar δεδομένα, για να προσφέρει εγγυημένη παρακολούθηση θέσης 6-DoF, εκεί που οι υπόλοιποι Lidar-only SLAM αλγόριθμοι αποτυγχάνουν.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά:
• ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ: ±2-3 cm
• ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΡΥΘΜΟΣ ΚΑΡΕ: 50 fps, ~320 M pixels/s
• ΚΑΛΥΨΗ: 250 deg x 360 deg
• ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ: 300,000 pts/sec
• ΕΥΡΟΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ: 80 m

PX-80

ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ, ΕΓΧΡΩΜΑ ΝΕΦΗ ΣΗΜΕΙΩΝ.

Το PX-80 παράγει αυτόματα, έγχρωμα νέφη σημείων με σημεία υψηλής πυκνότητας, χαμηλού θορύβου, πλήρη περιβαλλοντική κάλυψη ακόμη και λεπτομέρειες. Είναι εύκολο να βρίσκετε αυτό που ψάχνετε και να παίρνετε τις απαντήσεις που θέλετε.


PX-80

Το PX-80, είναι μια επαναστατική λύση χειρός για 3D χαρτογράφηση, που ενσωματώνει LiDAR, έγχρωμη απεικόνιση και IMU δεδομένα ώστε να δημιουργήσει υψηλής ποιότητας, έγχρωμα νέφη σημείων για ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών. Ο συμπαγής σχεδιασμός του και η πανίσχυρη δυνατότητα λειτουργίας σε 6-DoF επιτρέπει την καταγραφή ενώ περπατάτε.

Η LiDAR χαρτογράφηση χειρός προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις κλασσικές στατικές μεθόδους, όπως ευελιξία, απλουστευμένη εργασία και ταχύτερη καταγραφή δεδομένων. Αυτή η μέθοδος επισκόπησης προσφέρει αποτελεσματική καταγραφή σημείων με ρυθμό 300.000 σημεία ανά δευτερόλεπτο και είναι αποτελεσματική μέρα και νύχτα, σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, και πρακτικά σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Περιλαμβάνονται:
• PX-80 σαρωτής και λογισμικό επεξεργασίας
• Apple Ipad Mini 5, προστατευτική θήκη και βάση
• 1 θήκη αποθήκευσης hardshell
• 1 κοντάρι επέκτασης
• 1 εξωτερική μπαταρία και θήκη
• 1 διπλό φορτιστή και παροχή ρεύματος
• 1 καλώδιο αντάπτορα ρεύματος
• 1 διεθνή αντάπτορα ρεύματος
• 1 128GB 3.0 USB

Ενσωματωμένο λογισμικό

CAPTURE εφαρμογή σκαναρίσματος

Το Capture είναι το περιβάλλον χρήστη για το PX-80. Αυτή η διαισθητική εφαρμογή ελέγχει την συλλογή δεδομένων, προβάλει feedback σκαναρίσματος σε πραγματικό χρόνο και προσφέρει δυνατότητες μετά-επεξεργασίας για να γίνει η διαδικασία πιο εύκολη από ποτέ. Η εφαρμογή συνδέεται στο PX-80 μέσω ενός τοπικού δικτύου και δεν είναι απαραίτητη η χρήση του διαδικτύου για να λειτουργήσει.

RETRACE εικονική περιήγηση

Εξερευνήστε ότι έχετε καταγράψει μέσω μιας υψηλής ακρίβειας, σφαιρική, street-style απεικόνιση. Επισκεφτείτε απομακρυσμένα το πεδίο σας, καταγράψτε την πρόοδο που έχετε κάνει και οργανώστε τα σκαναρίσματα βάσει ημερομηνίας ή τοποθεσίας.

Αξεσουάρ

PRO KIT
Βάση στήθους κ΄εξωτερικές μπαταρίες
Χρησιμοποιήστε αυτή την βάση για να μειώσετε την κούραση σε μεγάλης διάρκειας σκαναρίσματα, χωρίς να χάνετε καθόλου από την ευελιξία που προσφέρει το PX-80. Δύο εξωτερικές μπαταρίες επεκτείνουν τις 2+ ώρες διάρκειας της στάνταρ μπαταρίας, δίνοντας την δυνατότητα για χρόνο σκαναρίσματος 5+ ωρών.

BACKPACK KIT
Backpack + Εξωτερικές μπαταρίες
Χρησιμοποιήστε την βάση σε μορφή σακιδίου πλάτης του PX-80 έτσι ώστε να διευκολυνθείτε σε δύσβατα εδάφη ή πολύ μεγάλες αποστάσεις. Προσφέρει ρυθμιζόμενες βάσεις στήριξης από 0 έως 90 μοίρες. . Δύο εξωτερικές μπαταρίες επεκτείνουν τις 2+ ώρες διάρκειας της στάνταρ μπαταρίας δίνοντας την δυνατότητα για χρόνο σκαναρίσματος 5+ ωρών.

DASHBOARD

Λογισμικό Σταθερού Υπολογιστή για Απαιτητικούς Χρήστες Μία Linux εφαρμογή που υποστηρίζει μεγάλα projects σκαναρίσματος και προσφέρει λύσεις διαχείρισης δεδομένων για τους χρήστες του PX-80. Εκτός της επεξεργασίας των δεδομένων μέσα στη συσκευή, το Dashboard μεταφέρει το βήμα της περαιτέρω επεξεργασίας στον υπολογιστή, απελευθερώνοντας το PX-80 για αδιάκοπη χρήση.
Με το Dashboard οι χρήστες μπορούν να σκανάρουν και να επεξεργάζονται ταχύτερα πάντα όντας πλήρως οργανωμένη. (Σύντομα έρχεται και σε μορφή Windows.)

PX-80
Τύπος Laser VLP-16, Class 1 (Eye Safe)
FOV οριζόντια/κάθετα 360° x 30° (±15°)
Ρυθμός καταγραφής 300,000 σημεία/sec
Εύρος 0.5 m - 100 m
Σχετική ακρίβεια ±1-3 cm
Γενική ακρίβεια ±3-30 cm (10 min scan, 1 loop)
Ανάλυση κάμερας 2048 x 1536 px, 3.2 MP
Μέγιστο Frame rate 50 fps
Επεξεργαστής Intel Core i7-865OU
Μνήμη RAM 32 GB
Χωρητικότητα 1 TB
Ρυθμός καταγραφής δεδομένων 0.75 GB / min
Συνολικός χώρος αποθήκευσης δεδομένων 22 ώρες διαρκούς σκαναρίσματος
Ι/Ο USB 3, Ethernet, WiFi
Τύποι αρχείων Φωτοσφαιρικές εικόνες (.JPEG), RGB έγχρωμα νέφη σημείων (.LAS ή .PLY), Μορφολογία.TXT file
Βάρος 2.9 kg
Ύψος 26.7 cm
  1. Βιομηχανία & Κατασκευές

    Αναλυτική παρουσίαση προϊόντος και τεχνικά χαρακτηριστικά


Σχετικά προϊόντα