Matrice 300 RTK
Matrice 300 RTK
Matrice 300 RTK
Matrice 300 RTK

Θέτει νέα δεδομένα στα UAV.

Ευφυής λειτουργία.
Κατασκευασμένο για να αντέχει στις πιο δύσκολες συνθήκες.

  • Ακτίνα λειτουργίας 15 χιλιομέτρων
  • Μέγιστος χρόνος πτήσης 55 λεπτών
  • Προστασία σε σκόνη και υγρασία με IP45
  • Μέγιστο φορτίο 2,7 κιλών
Κατηγορία: ,
Share:
DJI Enterprise Partner
Matrice 300 RTK

Θέτει νέα δεδομένα στα UAV.

Ευφυής λειτουργία.
Κατασκευασμένο για να αντέχει στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Εμπνευσμένο από μοντέρνα συστήματα αεροσκαφών. Προσφέρει διάρκεια πτήσεων έως και 55 mins, διαθέτει προηγμένη ΑΙ τεχνολογία & 6 σένσορες κατεύθυνσης. To Matrice 300 RTK θέτει νέα standards συνδυάζοντας ευφυία, υψηλές επιδόσεις και απαράμιλλη αξιοπιστία.

Matrice 300

Μοναδικά Χαρακτηριστικά:
• Ακτίνα λειτουργίας 15 χιλιομέτρων
• Μέγιστος χρόνος πτήσης 55 λεπτών
• Προστασία σε σκόνη και υγρασία με IP45
• 6 Σένσορες Κατεύθυνσης
• Μέγιστο φορτίο 2,7 κιλών

Βελτιωμένο σύστημα μετάδοσης
Το νέο σύστημα OcuSync Enterprise επιτρέπει τη μετάδοση σε εμβέλειες έως 15 χλμ. και υποστηρίζει βίντεο τριπλού καναλιού στα 1080p. Η αυτόματη εναλλαγή (σε πραγματικό χρόνο) μεταξύ των συχνοτήτων 2,4 GHz και 5,8 GHz, προσφέρει στην πτήση μεγαλύτερη αξιοπιστία όταν αυτή γίνεται κοντά σε περιοχές που εμφανίζουν υψηλές παρεμβολές, ενώ η κρυπτογράφηση AES-256 παρέχει ασφαλή μετάδοση των δεδομένων.

Βελτιωμένη απόδοση της πτήσης
Ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός της ατράκτου και του συστήματος προώθησης, σας προσφέρει μια πιο αποτελεσματική και σταθερή πτήση, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Προσαρμοσμένες Επιλογές Φορτίου
Διαμορφώστε το M300 RTK ώστε να ταιριάζει στις ανάγκες της αποστολής σας. Τοποθετήστε έως και 3 ωφέλιμα φορτία ταυτόχρονα, με μέγιστο βάρος 2,7 kg.

• Μονό Gimbal (Αντίζυγο) στην κάτω πλευρά του M300 RTK  
     
• Μονό Gimbal στην κάτω πλευρά & στην άνω πλευρά του M300 RTK  
     
• Διπλό Gimbal στην κάτω πλευρά & Μονό Gimbal στην άνω πλευρά του M300 RTK  

Έξυπνη Επιθεώρηση παντού!

Καταγραφή πτήσης LiveΚαταγράψτε ενέργειες που κάνετε κατά την πτήση σας όπως την κίνηση του UAV, τον προσανατολισμό του gimbal, φωτογράφηση και επίπεδο του zoom, και δημιουργήστε αρχεία της πτήσης για μελλοντικές αυτοματοποιημένες επιθεωρήσεις.

Έλεγχος σημείων με τεχνολογία AIΑυτοματοποιήστε ρουτίνες επιθεωρήσεων και καταγράψτε με συνέπεια τα αποτελέσματα κάθε φορά. Το Onboard AI αναγνωρίζει το αντικείμενο ενδιαφέροντος και το ταυτίζει σε επόμενες αυτοματοποιημένες πτήσεις για να διασφαλίσει τα σωστά αποτελέσματα.

Waypoints 2.0Δημιουργήστε έως 65.535 σημεία και ορίστε πολλαπλές ενέργειες για ένα ή περισσότερα από τα ωφέλιμα φορτία (κάμερες).
Ο σχεδιασμός διαδρομής της πτήσης είναι επίσης βελτιστοποιημένος ώστε να μεγιστοποιεί την ευελιξία και την αποτελεσματικότητα στις πτήσεις σας.

Smart Pin και Track

Pin ΣημείουΜαρκάρετε ένα αντικείμενο όταν είστε σε προβολή κάμερας ή στο χάρτη με ένα απλό πάτημα στην οθόνη και οι προηγμένοι αισθητήρες μέσω αλγόριθμων, θα υπολογίσουν αμέσως τις συντεταγμένες του, οι οποίες εμφανίζονται σε όλες τις προβολές κάμερας ως AR εικονίδιο.
Η θέση του αντικειμένου/σημείου ενδιαφέροντος κοινοποιείται αυτόματα σε άλλο συνδεδεμένο τηλεχειριστήριο ή σε online πλατφόρμες όπως το DJI FlightHub.

Παρακολούθηση (Track)Αναγνωρίστε και ακολουθήστε κινούμενα θέματα όπως ανθρώπους, οχήματα και σκάφη με τη λειτουργία Smart Track. Το αυτόματο zoom εφαρμόζεται για σταθερή παρακολούθηση και προβολή. Η τοποθεσία του αντικειμένου παρακολούθησης ενημερώνεται συνεχώς και παράλληλα κοινοποιείται σε άλλο τηλεχειριστήριο ή στο DJI FlightHub.Πληροφορίες πτήσης για τον πλήρη έλεγχο

Το M300 RTK φέρει οθόνη (PFD), και μέσα από αυτή σας παρέχει πληροφορίες για την πτήση, την πλοήγηση, σας ενημερώνει για τυχόν εμπόδια, για να έχετε τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης.

Πληροφορίες πτήσης
Πληροφορίες πτήσης, όπως η κατάσταση του αεροσκάφους, το υψόμετρο και η ταχύτητα της πτήσης, καθώς και η ταχύτητα και η κατεύθυνση του ανέμου, είναι σημαντικές για τον έλεγχό της.

Οθόνη πλοήγησηςΜπορείτε επίσης να δείτε live την κατεύθυνση του αεροσκάφους, την τροχιά του, πληροφορίες των PinPoints και να προβάλετε το αρχικό σημείο home, με έναν νέο πιο αποτελεσματικό τρόπο. Οπτικοποιήστε όλα τα κοντινά εμπόδια με το νέο ενσωματωμένο χάρτη, ώστε να είστε πλήρως ενημερωμένοι.

Προηγμένος διπλός έλεγχος

Κάθε χειριστής μπορεί πλέον να αποκτήσει έλεγχο του αεροσκάφους ή της κάμερας με ένα μόνο πάτημα. Αυτή η λειτουργία δημιουργεί νέες δυνατότητες για εξειδικευμένες αποστολές καθώς και μεγαλύτερη ευελιξία κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων.

Διαθέτει ισχυρό σύστημα ελέγχου στο οποίο μπορείτε να βασιστείτεΓια τη μέγιστη ασφάλεια και τη σταθερότητα του αεροσκάφους κατά την πτήση, οι αισθητήρες διπλής όρασης (ToF – Time of Flight) είναι εγκατεστημένοι και στις έξι πλευρές του αεροσκάφους, προσφέροντας μέγιστο εύρος ανίχνευσης έως και 40 m, με επιλογές προσαρμογής της συμπεριφοράς ανίχνευσης του αεροσκάφους μέσω της εφαρμογής DJI Pilot. Ακόμα και σε πολύπλοκα περιβάλλοντα με δυσκολίες, το σύστημα 6 Directional Sensing and Positioning συμβάλλει στη διατήρηση της ασφάλειας του αεροσκάφους και της πτήσης σας.

Ενσωματωμένα προηγμένα συστήματα ελέγχου, όπως Dual IMU, Dual Barometers, Dual RTK Antennas + GNSS Module, Dual Compasses κ.α. *, συμβάλλουν στον πλήρη και απόλυτο έλεγχο των αποστολών σας ακόμη και σε ακραία σενάρια.Ιδανικό για εφαρμογές σε:

• Πυρόσβεση
• Αστυνόμευση
• Έρευνα & Διάσωση
• Δίκτυα Διανομής Ενέργειας/Τηλεπικοινωνιών
• Κεντρικούς Αγωγούς Φυσικού ΑερίουΠροαιρετικός εξοπλισμόςKάμερες συμβατές με το DJI Matrice 300 RTK

  1. Βιομηχανία & Κατασκευές

    Αναλυτική παρουσίαση προϊόντος και τεχνικά χαρακτηριστικά