PHASE ONE M600 Payload
PHASE ONE M600 Payload
PHASE ONE M600 Payload

M600 Payload

Το Phase One M600 Payload συνδυάζει hardware και software στην αιχμή της τεχνολογίας, και αποτελεί μια επαγγελματική πλατφόρμα για βιομηχανικές εφαρμογές. Έτοιμο για χρήση σε λίγα μόλις λεπτά το σύστημα DJI M600 PRO σας προσφέρει απόλυτο έλεγχο και σταθερότητα, ευελιξία περιστροφής και άμεση σύνδεση με το σύστημα ελέγχου πτήσης.

Κατηγορία: , .
Share:

M600 Payload

PHASE ONE M600 Payload


PHASE ONE M600 Payload


Το Phase One M600 Payload συνδυάζει hardware και software στην αιχμή της τεχνολογίας, και αποτελεί μια επαγγελματική πλατφόρμα για βιομηχανικές εφαρμογές.

Έτοιμο για χρήση σε λίγα μόλις λεπτά το σύστημα DJI M600 PRO σας προσφέρει απόλυτο έλεγχο και σταθερότητα, ευελιξία περιστροφής και άμεση σύνδεση με το σύστημα ελέγχου πτήσης.To M600 PRO είναι ιδανικό για:
■ Εναέριες Αποτυπώσεις
■ Επιθεώρηση ανεμογεννητριών
■ Επιθεώρηση σιδηροδρόμων
■ Επιθεώρηση δικτύου διανομής ρεύματος
■ Έλεγχο οδικού δικτύου και γεφυρών
■ Επιθεώρηση σωληνώσεων


Χαρτογράφηση και Αποτύπωση
Λύσεις υψηλής ακρίβειας με κορυφαία ανάλυση που απλοποιούν τις διαδικασίες χαρτογράφησης και αποτύπωσης. Εκτελέστε χωρίς κόπο αποστολές χαρτογράφησης και φωτογραμμετρίας και καταγράψτε εικόνες υψηλής ανάλυσης για χαρτογραφήσεις 2D και 3D.

Επιθεώρηση
Κάλυψη μεγάλων επιφανειών με εξαιρετικά υψηλή ανάλυση, που σας εξασφαλίζει κορυφαίας ακρίβειας επιθεώρηση αντικειμένων καθώς και των τριγύρω περιοχών. Ανιχνεύστε βλάβες σε μέγεθος χιλιοστού και επιτύχετε γρήγορη επισκευή, αυξημένη απόδοση και χαμηλές επιπτώσεις στο περιβάλλον με τις λύσεις της Phase One ειδικά σχεδιασμένες για drone.PHASE ONE M600 Payload

Εξοπλίστε και εσείς τα DJI Matrice 300 και 600, με τα μοναδικά Payload της Phase One που προσφέρουν απαράμιλλη παραγωγικότητα και ευελιξία.

Γνωρίστε και εσείς τα μοναδικά προϊόντα της Phase One αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό.

PHASE ONE M600 Payload

  1. Βιομηχανία & Κατασκευές

    Αναλυτική παρουσίαση προϊόντος και τεχνικά χαρακτηριστικά