Matterport E57
Matterport E57

MATTERPORT E57 Add-on

Μετατρέψτε το ψηφιακό σας δίδυμο σε νέφος σημείων πιο γρήγορα και πιο εύκολα από ποτέ.

Ο τύπος αρχείου E57 είναι μια συμπαγής, ουδέτερη από προμηθευτή, μορφή αρχείου νέφους σημείων (pointcloud) που ορίζεται από το πρότυπο ASTM E2807 — σκεφτείτε το ως η μορφή αρχείου PDF του τρισδιάστατου κόσμου.

Share:

Μετατρέψτε το ψηφιακό σας δίδυμο σε νέφος σημείων πιο γρήγορα και πιο εύκολα από ποτέ.

Ο τύπος αρχείου E57 είναι μια συμπαγής, ουδέτερη από προμηθευτή, μορφή αρχείου νέφους σημείων (pointcloud) που ορίζεται από το πρότυπο ASTM E2807 — σκεφτείτε το ως η μορφή αρχείου PDF του τρισδιάστατου κόσμου.

Αρχιτέκτονες, μηχανικοί, κατασκευαστές και ιδιοκτήτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Matterport για να αποτυπώσουν και να δημιουργήσουν ένα ψηφιακό δίδυμο των υπαρχουσών εγκαταστάσεων τους. Τα εξαγόμενα δεδομένα μπορούν να εξαχθούν σε ένα αρχείο E57, χρησιμεύοντας ως βάση για βελτιωμένη τεκμηρίωση και ροές εργασιών μοντελοποίησης. Αυτή η σύγχρονη προσέγγιση εξαλείφει την ανάγκη για παραδοσιακές επιτόπιες μετρήσεις, με αποτέλεσμα σημαντική εξοικονόμηση χρόνου και πόρων. Το Matterport E57 εξασφαλίζει εξαιρετική ακρίβεια, αποτυπώνοντας δέκα φορές το επίπεδο λεπτομέρειας σε σύγκριση με ένα τυπικό MatterPak, αυξάνοντας περαιτέρω την ακρίβεια της ψηφιακής αναπαράστασης.Matterport Ε57

Χρησιμοποιώντας αρχεία Matterport και E57, οι επαγγελματίες αρχιτέκτονες, μηχανικοί και κατασκευαστές μπορούν να ξεκλειδώσουν πολλά ισχυρά οφέλη, όπως:

• Βελτίωση της σύλληψης των σχεδίων με μια πιο λεπτομερή κατανόηση του χώρου.
• Αποτελεσματικότερη συνεργασία χρησιμοποιώντας το οικοσύστημα υλικού και λογισμικού της Matterport.
• Ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των ομάδων σχεδιασμού και κατασκευής.
• Χρήση των ψηφιακών διδύμων Matterport σε προηγμένες ροές εργασίας 3D.
• Καταγραφή και μοντελοποίηση των συνθηκών της υφιστάμενης κατάστασης (As-Built) με βάση το ψηφιακό δίδυμο Matterport.
• Ενεργοποίηση της μοντελοποίησης σύνθετων χώρων όπως Μηχανολογικοί / Ηλεκτρολογικοί χώροι.
• Εξάλειψη της χρονοβόρας και εντατικής εργασίας σύνδεσης των νεφών σημείων από διαφορετικές θέσεις – στάσεις (point cloud registration).Matterport Ε57

Μετατρέψτε άμεσα το ψηφιακό σας δίδυμο σε ένα νέφος σημείων με πρωτοφανή ταχύτητα, φέρνοντας επανάσταση στη διαδικασία και εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και πόρους.

Διαλειτουργικότητα δεδομένων: Το E57 είναι μια ανοιχτή μορφή αρχείου και η χρήση της μπορεί να βελτιώσει τη διαλειτουργικότητα με άλλα λογισμικά και συστήματα που υποστηρίζουν την ίδια μορφή.

Ακρίβεια και λεπτομέρεια: Τα νέφη σημείων σε μορφή e57 μπορούν να παρέχουν εξαιρετικά λεπτομερείς τρισδιάστατες πληροφορίες, καθιστώντας τα κατάλληλα για εφαρμογές που απαιτούν ακριβείς μετρήσεις και ανάλυση.

Συμβατότητα: Εάν η ροή εργασίας σας περιλαμβάνει πολλά λογισμικά επεξεργασίας δεομένων που υποστηρίζουν τη μορφή e57, η χρήση της μπορεί να βελτιώσει τη διαδικασία ανταλλαγής δεδομένων.

Τυποποίηση: Το E57 είναι μια τυποποιημένη μορφή, η οποία μπορεί να βοηθήσει στη διασφάλιση της συνέπειας και της συμβατότητας σε διαφορετικές πλατφόρμες και εργαλεία.Ξεκινήστε με το Matterport E57 Add-on: Εάν έχετε ήδη έργο με σάρωση Matterport, το E57 είναι διαθέσιμο για αγορά και λήψη στη σελίδα Add-On’s.