DJI Terra
DJI Terra
DJI Terra

Ένας νέος ψηφιακός κόσμος.

Αποτυπώστε, αναλύστε και οπτικοποιήστε την περιοχή ενδιαφέροντός σας με το DJI Terra. Ένα λογισμικό mapping, εύκολο στη χρήση, το οποίο αναπτύχθηκε για να βοηθήσει τον σύγχρονο επαγγελματία να μετατρέψει τον πραγματικό κόσμο, σε ψηφιακά δεδομένα.

  • Σχεδιασμός πτήσης με διαδρομή.
  • Σχεδιασμός πτήσης με πολύγωνο.
  • Σχεδιασμός πτήσης με λήψη πλάγιων εικόνων.
  • Σχεδιασμός πτήσης ορίζοντας απλά μια γραμμή.
Share:
DJI Enterprise Partner

Ένας νέος ψηφιακός κόσμος.

Αποτυπώστε, αναλύστε και οπτικοποιήστε την περιοχή ενδιαφέροντός σας με το DJI Terra. Ένα λογισμικό mapping, εύκολο στη χρήση, το οποίο αναπτύχθηκε για να βοηθήσει τον σύγχρονο επαγγελματία να μετατρέψει τον πραγματικό κόσμο, σε ψηφιακά δεδομένα.
   
Κατασκευές
Συλλέξτε, μετρήστε και αναλύστε δεδομένα με ακρίβεια
  Έργα Υποδομών
Πραγματοποιήστε εύκολα λεπτομερείς επιθεωρήσεις σε περίπλοκα έργα και υποδομές
  Ενέργεια
Επιθεωρήστε με ασφάλεια κατακόρυφες δομές
   
Δημόσια Ασφάλεια
Επιτόπια συλλογή κρίσιμων πληροφοριών του συμβάντος
  Γεωργία
Κατανοείστε εις βάθος την καλλιέργειά σας, με σκοπό την αύξηση της απόδοσής της
  Βίντεο
Βελτιωμένη προσπισκόπηση για τη ροή
του βίντεο


Σχεδιασμός πτήσης με διαδρομή

Δημιουργήστε αποτελεσματικές διαδρομές πτήσης, χρησιμοποιώντας προκαθορισμένα σημεία και ρυθμίστε παραμέτρους όπως υψόμετρο, ταχύτητα, γωνία gimbal και άλλα. Για πιο περίπλοκες αποστολές που απαιτούν μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, χρησιμοποιήστε την 3D Οπτικοποίηση πτήσης για να σχεδιάσετε και να προσομοιώσετε εργασίες σε υπάρχοντα 3D μοντέλα.

Σχεδιασμός πτήσης με πολύγωνο

Με λίγα κλικ στην οθόνη, μπορείτε να σχεδιάσετε την περιοχή ενδιαφέροντος, να τραβήξετε απρόσκοπτα να τις επεξεργαστείτε και να δημιουργήσετε μια ποικιλία χαρτών και μοντέλων για περαιτέρω ανάλυση που θα σας βοηθήσουν στη λήψη αποφάσεων.

Σχεδιασμός πτήσης με λήψη πλάγιων εικόνων

Όταν η ακρίβεια είναι απαραίτητη και οι λεπτομέρειες είναι ζωτικής σημασίας, η Oblique λειτουργία σας επιτρέπει να κάνετε λήψη ενός πλούσιου συνόλου δεδομένων 3D μοντέλου, ρυθμίζοντας τη γωνία κλίσης της κάμερας.

Σχεδιασμός πτήσης ορίζοντας απλά μια γραμμή

Δημιουργήστε αυτοματοποιημένες αποστολές πτήσεων πάνω από δρόμους και σιδηροδρομικές γραμμές, απλώς σχεδιάζοντας μια γραμμή στον χάρτη. Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις, για να αλλάξετε τη ζώνη της αντιστοιχισμένης περιοχής, δίνοντάς σας την ευελιξία να επιλέξετε ανάμεσα στη δημιουργία 2D χαρτών υψηλής ευκρίνειας, 3D μοντέλων ή γρήγορων επισκοπήσεων.

Ομαλή ροή εργασίας και ακριβή αποτελέσματα

Απαράμιλλη αποδοτικότητα και εμπειρία χρήστη
Εισαγάγετε εικόνες με ευκολία ενώ πλοηγήστε.
Μαζική επεξεργασία έως και 400 εικόνων / 1 GB μνήμης RAM *, ελαχιστοποιώντας τον χρόνο αναμονής για ψηφιακή οπτικοποίηση.
* Η ικανότητα επεξεργασίας των 400 εικόνων / 1 GB μνήμης RAM ισχύει όταν χρησιμοποιείτε το μέγεθος των εικόνων που τραβήχτηκαν από το Phantom 4 RTK. Ισοδυναμεί με 8 gigapixel / 1 GB μνήμης RAM.

Γνωρίστε και υπερβείτε τα πρότυπα του έργου σας
Δημιουργήστε λεπτομερή μοντέλα 2D ορθομωσαϊκών και τρισδιάστατων μοντέλων με απόλυτη ακρίβεια ρυθμίζοντας σημεία ελέγχου (GCP).
Εμφανίστε εύκολα, μια αναφορά της ποιότητας της αποστολής σας και διασφαλίστε ότι τα αποτελέσματα πληρούν τα πρότυπα ακρίβειας.

Συμβατότητα και ευελιξία
Μετατρέψτε τις συντεταγμένες των χαρτών και των μοντέλων σας σε 8500+ προβολικά συστήματα συντεταγμένων, επιλέγοντας αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας.
Ενσωματώστε POS data, GCP ή και τα δύο, για να δημιουργήσετε γεωαναφερμένους χάρτες και μοντέλα με βελτιωμένη ακρίβεια απευθείας στο σύστημα συντεταγμένων που επιθυμείτε.


Mapping

2D Χάρτες

Χαρτογράφηση σε πραγματικό χρόνο
Δημιουργήστε γρήγορα 2D ορθομωσαϊκό της επιλεγμένης περιοχής σε πραγματικό χρόνο. Ιδανικό για τη δημιουργία λεπτομερούς διαδρομής της πτήσης σε απομακρυσμένες περιοχές, αλλά και χρήσιμο για πτήσεις με μικρό χρονικό ορίζοντα που απαιτείται γρήγορη λήψη αποφάσεων στο πεδίο.

2D Αναδόμηση
Δημιουργήστε ορθομωσαϊκά υψηλής ανάλυσης, δίνοντάς σας τη δυνατότητα για μέτρησεις με ακρίβεια.

2D Πολυφασματική ανάλυση
Επεξεργαστείτε πολυφασματικές εικόνες για τη δημιουργία χαρτών βλάστησης, με δείκτες NDVI και NDRE.
* Υποστηριζόμενα αεροσκάφη: P4 Multispectral
Πολυφασματικές ζώνες απεικόνισης:
Μπλε (Β): 450 nm ± 16 nm, πράσινο (G): 560 nm ± 16 nm, κόκκινο (R): 650 nm ± 16 nm,
κόκκινο άκρο (RE): 730 nm ± 16 nm, εγγύς υπέρυθρο (NIR): 840 nm ± 26 nm
Υποστηριζόμενοι δείκτες βλάστησης: NDVI, GNDVI, NDRE, LCI, OSAVI.

3D Χάρτες

3D Point Cloud σε πραγματικό χρόνο
Η απόδοση πραγματοποιείται γρήγορα και η οπτικοποίηση της περιοχής σε τρισδιάστατο νέφος σημείων είναι άμεση. Λάβετε αποφάσεις βάσει του μοντέλου και ελέγξτε άμεσα την πληρότητά του ή σχεδιάστε τρισδιάστατες πτήσεις επιτόπου. 2. Διατίθεται μόνο με τη χρήση Phantom 4 RTK (Τηλεχειριστήριο), Phantom 4 Pro + V2.0 ή Phantom 4 Pro V2.0.

3D Αναδόμηση
Παράξτε ευκρινείς και ρεαλιστικές απεικονίσεις του περιβάλλοντός σας είτε πρόκειται για ανακατασκευή ατυχημάτων, για κατασκευή/συντήρηση γραμμών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, σύνθετων κατακόρυφων κατασκευών, διαχείριση μεγάλων κατασκευαστικών έργων και άλλα.
Οι αλγόριθμοι που βασίζονται στην CUDA (Compute Unified Device Architecture – επέκταση της γλώσσας προγραμματισμού C από την nVidia) μπορούν και επεξεργάζονται γρήγορα μεγάλες ποσότητες δεδομένων και παρέχουν ποιοτικά αποτελέσματα.
Ανάλυση Δεδομένων

2D & 3D Μετρήσεις

Μετρήστε διαστάσεις με εύχρηστα εργαλεία, μετρήστε μια γραμμή, μια επιφάνεια είτε κάντε ογκομέτρηση


Προσθήκη Παρατηρήσεων

Προσθέστε σχόλια και παρατηρήσεις, επεξεργαστείτε ετικέτες μετρήσεων σε υπάρχοντα μοντέλα και χρησιμοποιήστε τα σε μια εξαγωγή αναφοράς.


Επιθεώρηση Φωτογραφιών

Ελέγξτε προσεκτικά κάθε φωτογραφία του μοντέλου σας, ώστε να μπορείτε να επισημάνετε ή να σημειώσετε τυχόν κρίσιμες πληροφορίες.
Πλήρη συνδεσιμότητα με τα DJI Drones

Το DJI Terra είναι συμβατό με τα ακόλουθα Phantom 4 Series:
• Phantom 4 RTK (Τηλεχειριστήριο)
• Phantom 4 Pro V2.0
• Phantom 4 Pro + V2.0
• Phantom 4 Pro
• Phantom 4 Advanced και Phantom 4

Η επόμενη γενιά στον τομέα της χαρτογράφησης

Αξιοποιήστε τη δύναμη της ΑΙ τεχνολογίας που έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει τα έργα σας στο επόμενο επίπεδο. Είτε πρόκειται για ταξινόμηση αντικειμένων, είτε για επιθεωρήσεις, μπορείτε να αναπτύξετε λύσεις χαρτογράφησης για την εκτέλεση των αποστολών σας.

1. Aπόκτηση δεδομένων Ορίστε τον στόχο της αποστολής, σχεδιάστε την επιθυμητή πτήση και με ένα πάτημα μερικών κουμπιών, συλλέξτε σημαντικα δεδομένα, ώστε να μπορείτε να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

2. Επεξεργασία δεδομένων Χρησιμοποιήστε την τεχνολογία αναγνώρισης εικόνων για να δημιουργήσετε 2D και 3D data, με αποτέλεσμα μια πιο ρεαλιστική αναπαράσταση των των αντικειμένων και του περιβάλλοντος χώρου.

3. Εφαρμογή δεδομένων Εφαρμόστε εργαλεία και machine learning τεχνικές, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορους σκοπούς, όπως κατηγοριοποίηση / ταξινόμηση (μέσω αλγόριθμων) στην αναγνώριση βλάστησης ή δέντρων, αντικειμένων κ.α.

4. Εκτέλεση Αναλάβετε δράση, εξερευνώντας διαδικασίες όπως machine control, αυτόματο ψεκασμό καλλιεργειών, παρακολούθηση χώρων, μεταφορά αντικειμένων και άλλα.

Σχετικά προϊόντα