DJI SMART CONTROLLER
DJI SMART CONTROLLER
DJI SMART CONTROLLER
DJI Smart Controller

Ευφυές και ισχυρό

Το DJI Smart Controller έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί την εμπειρία πτήσης σε εξωτερικούς χώρους με το Mavic 2 ή άλλα αεροσκάφη εξοπλισμένα με OcuSync 2.0.* Μια ενσωματωμένη οθόνη 5,5 ιντσών εμφανίζει καθαρές, φωτεινές εικόνες, ακόμη και υπό δύσκολες συνθήκες. pροεγκατεστημένες λειτουργίες & έλεγχοι όπως το SkyTalk και η εφαρμογή DJI GO 4, η εφαρμογή DJI Fly σας μεταφέρουν στον αέρα γρηγορότερα, καθαρότερα και πιο εύκολα από ποτέ.
* Συμβατό με τα Mavic Air 2, Mavic 2 Zoom, Mavic 2 Pro και Mavic 2 Enterprise Series, Phantom 4 Pro V2.0.

  • Οθόνη 5,5 ιντσών
  • Φωτεινότητα οθόνης 1000 cd/m2
  • Customized σύστημα
  • -20°C έως 40°C
  • Μετάδοση Full HD Video (1080p) – OcuSync 2.0
Κατηγορία: ,
Share:
DJI Enterprise Partner

Το DJI Smart Controller έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί την εμπειρία πτήσης σε εξωτερικούς χώρους με το Mavic 2 ή άλλα αεροσκάφη εξοπλισμένα με OcuSync 2.0.* Μια ενσωματωμένη οθόνη 5,5 ιντσών εμφανίζει καθαρές, φωτεινές εικόνες, ακόμη και υπό δύσκολες συνθήκες. pροεγκατεστημένες λειτουργίες & έλεγχοι όπως το SkyTalk και η εφαρμογή DJI GO 4, η εφαρμογή DJI Fly σας μεταφέρουν στον αέρα γρηγορότερα, καθαρότερα και πιο εύκολα από ποτέ. * Συμβατό με τα Mavic Air 2, Mavic 2 Zoom, Mavic 2 Pro και Mavic 2 Enterprise Series, Phantom 4 Pro V2.0.

DJI Smart Controller

Χαρακτηριστικά

• Οθόνη 5,5 ιντσών
• Φωτεινότητα οθόνης 1000 cd/m2
• Customized σύστημα
• -20°C έως 40°C
• Μετάδοση Full HD Video (1080p) – OcuSync 2.0
• Έξτρα Φωτεινότητα οθόνης 1000 cd/m2 , με καθαρή ορατότητα ακόμη και κόντρα στον ήλιο.

Μετάδοση βίντεο OcuSync 2.0 Full-HD.
Εξοπλισμένο με τεχνολογία μετάδοσης βίντεο OcuSync 2.0 Full-HD, το DJI Smart Controller υποστηρίζει αυτόματη εναλλαγή μεταξύ 2,4 GHz και 5,8 GHz, μειώνοντας την επίδραση των περιβαλλοντικών παρεμβολών στη λειτουργία του drone και στην ποιότητα της εικόνας. Αυτό εξασφαλίζει αξιόπιστη μετάδοση, μεγάλης εμβέλειας σε αποστάσεις έως και 10 χλμ.

DJI Smart Controller

Σταθερή Απόδοση σε δύσκολες συνθήκες.
Το DJI Smart Controller είναι ικανό για σταθερή λειτουργία σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -20 ° C έως 40 ° C, προσφέροντάς σας μια αξιόπιστη HD μετάδοση με το drone σας.

DJI Smart Controller

DJI Go Share.
Μεταφέρετε εύκολα τις εναέριες φωτογραφίες και τα βίντεό σας από το DJI Smart Controller στην κινητή συσκευή σας χρησιμοποιώντας τη νέα λειτουργία Go Share της εφαρμογής DJI GO 4.

DJI Smart Controller

Προσαρμόσιμο σύστημα.
Το προσαρμοσμένο σύστημα Android του DJI Smart Controller και η βελτιωμένη εφαρμογή DJI GO 4 σάς δίνουν ελευθερία σε σύγκριση με τους περιορισμούς των συμβατικών κινητών συσκευών, ώστε να εξασφαλίσετε ταχύτερη, εστιασμένη εναέρια δημιουργία. Το Smart Controller υποστηρίζει επίσης third-party εφαρμογές για μια ποικιλία πρόσθετων επιλογών κοινής χρήσης και επεξεργασίας.

DJI Smart Controller

Εξαιρετική απόδοση ήχου και βίντεο.
Το DJI Smart Controller διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο για διευρυμένες επιλογές όπως ζωντανή ροή. Μπορεί επίσης να αναπαράγει βίντεο μέσω της θύρας εξόδου HDMI σε ανάλυση 4K με H.264 ή H.265.

DJI Smart Controller

SkyTalk
Η νέα λειτουργία SkyTalk είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να μοιραστείτε με άλλους την εναέρια εμπειρία σας. Χρησιμοποιήστε το για ζωντανή ροή της προβολής της κάμερας του drone σας σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Facebook και το Instagram. Σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε σύντομα βίντεο άμεσα.

Μεγάλη Διάρκεια ζωής της μπαταρίας
Η μπαταρία 5000mAh υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση και μπορεί να λειτουργεί συνεχόμενα έως και 2,5 ώρες.

DJI Smart Controller