Agras T-16
Agras T-16
Agras T-16
Agras T-16

Ασυναγώνιστη Δύναμη
Βελτιωμένη Απόδοση

Το Agras T16 αλλάζει τα δεδομένα, με βελτιωμένο σχεδιασμό, υποστηρίζοντας περισσότερο ωφέλιμο φορτίο και μεγαλύτερο πλάτος ψεκασμού. Με ισχυρό hardware, AI κινητήρα και σχεδιασμό με 3D λειτουργία, το Agras T16 και η απόδοσή του, θέτουν νέα δεδομένα στη γεωργία ακριβείας.

  • 16L spray tank
  • IP 67
  • AI Engine
Κατηγορία: ,
Share:
DJI Enterprise Partner

Ασυναγώνιστη Δύναμη
Βελτιωμένη Απόδοση

Το Agras T16 αλλάζει τα δεδομένα, με βελτιωμένο σχεδιασμό, υποστηρίζοντας περισσότερο ωφέλιμο φορτίο και μεγαλύτερο πλάτος ψεκασμού. Με ισχυρό hardware, AI κινητήρα και σχεδιασμό με 3D λειτουργία, το Agras T16 και η απόδοσή του, θέτουν νέα δεδομένα στη γεωργία ακριβείας.

Agras T16

Δυνατή Κατασκευή. Αξιόπιστη λειτουργία.
Ο ολοκαίνουργιος σχεδιασμός του T16 απλοποιεί τόσο τη συναρμολόγησή του, όσο και την καθημερινή συντήρηση. Η βαθμολογία IP67 παρέχει αξιόπιστη προστασία σε βασικά συστήματα του Agras T16. Με ελαφριά, αλλά ανθεκτικά airframes είναι κατασκευασμένο από σύνθετα ανθρακονήματα και μπορεί να διπλωθεί γρήγορα (στο 25% του αρχικού του μεγέθους), καθιστώντας εύκολη τη μεταφορά του. Τόσο η μπαταρία όσο και η δεξαμενή ψεκασμού αντικαθίστανται εύκολα, βελτιώνοντας σημαντικά την αποδοτικότητα τροφοδοσίας και υγρού.


Μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο. Βελτιωμένη απόδοση.
Λόγω της εξαιρετικής απόδοσης της πτήσης, η δεξαμενή ψεκασμού του Agras T16 μπορεί να μεταφέρει έως 16 L, με το πλάτος ψεκασμού να έχει πλέον αυξηθεί στα 6,5 m. Το σύστημα ψεκασμού διαθέτει 4 αντλίες παροχής και 8 ψεκαστήρες με μέγιστο ρυθμό ψεκασμού 4,8 L / min. Το Agras T16 μπορεί να ψεκάσει 24,7 στρέμματα (10 εκτάρια) ανά ώρα. Το σύστημα ψεκασμού διαθέτει επίσης έναν ολοκαίνουργιο ηλεκτρομαγνητικό μετρητή ροής, που παρέχει μεγαλύτερη ακρίβεια και σταθερότητα από τους συμβατικούς μετρητές ροής.

Agras T16

Ισχυρό σύστημα. Αυξημένη ασφάλεια.
Το ολοκαίνουργιο εναέριο/ηλεκτρονικό σύστημα του Agras T16 περιλαμβάνει διπλά IMU και βαρόμετρα και διαθέτει νέο σχεδιασμό ισχυρής πρόωθησης σήματος για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των πτήσεων. Το διπλό σύστημα GNSS + RTK υποστηρίζει ακριβή προσδιορισμό θέσης σε επίπεδο εκατοστών. Υποστηρίζει επίσης dual-antenna τεχνολογία διπλής κεραίας, παρέχοντας ισχυρή αντίσταση σε μαγνητικές παρεμβολές.

Agras T16

Αναβαθμισμένο ραντάρ. Απλή λειτουργία.
Το αναβαθμισμένο σύστημα ραντάρ του T16 μπορεί να αισθανθεί το περιβάλλον λειτουργίας κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας, χωρίς να επηρεάζεται από το φως ή τη σκόνη. Έχει βελτιώσει σημαντικά την ασφάλεια της πτήσης με αποφυγή εμποδίων προς τα εμπρός και προς τα πίσω και οριζόντιο FOV (οπτικό πεδίο) 100 °, διπλάσιο από αυτό των προηγούμενων μοντέλων. Μπορεί επίσης να ανιχνεύσει τη γωνία μιας πλαγιάς και να προσαρμοστεί αυτόματα σε αυτό ακόμη και σε ορεινό έδαφος. Αυτό το καινοτόμο σύστημα ραντάρ υιοθετεί την τεχνολογία Digital Beam Forming (DBF), η οποία υποστηρίζει την απεικόνιση 3D νέφους σημείων που ανιχνεύει αποτελεσματικά το περιβάλλον και βοηθά στην αποφυγή εμποδίων.

DBF Imaging Radar: 3D Point Cloud Imaging

Agras T16

Τηλεχειριστήριο. Ασφάλεια με όραμα.
Το Agras T16 υποστηρίζει τεχνολογία μετάδοσης OcuSync 2.0 HD που επεκτείνει την εμβέλεια ελέγχου έως και 3 km. Διαθέτει επίσης ευρυγώνια κάμερα FPV και προβολείς που μπορούν να παρακολουθούν τη λειτουργία του αεροσκάφους κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια των πτήσεων.

Agras T16

Διαφορετικές ανάγκες. Διαφορετικοί τρόποι λειτουργίας.
Το T16 παρέχει διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας για επίπεδο έδαφος, βουνά και οπωρώνες, για την κάλυψη των περισσότερων επιχειρησιακών αναγκών σας. Έως και πέντε αεροσκάφη T16 μπορούν να ελεγχθούν ταυτόχρονα με ένα μόνο τηλεχειριστήριο T16, διπλασιάζοντας την αποτελεσματικότητα του χειριστή.

Agras T16

Agras T16   Επίπεδο έδαφος
Τα Manual Operation Mode, A-B Route Operation Mode, and Route Operation Mode είναι διαθέσιμα για την κάλυψη των περισσότερων επιχειρησιακών αναγκών.
     
Agras T16   Ορεινά εδάφη / βουνά / λόφοι
Το εξαιρετικό σύστημα προώθησης και η νέα τεχνολογία ανίχνευσης γωνίας κλίσης του εδάφους, το καθιστούν εύκολο στη χρήση σε ορεινό έδαφος.
     
Agras T16   Οπωρώνες
Χρησιμοποιήστε το T16 με το λογισμικό DJI Terra για να δημιουργήσετε ένα τρισδιάστατο μοντέλο της περιοχής ενδιαφέροντος και να εντοπίσετε οπωροφόρα δέντρα με ΑΙ τεχνολογία. Στη συνέχεια, δημιουργήστε τρισδιάστατα σχέδια πτήσεως, ανάλογα με την κατανομή και το ύψος των δέντρων.

Πλήρης λύση. Ευφυής λειτουργία.
Η DJI Agriculture δεσμεύεται να καταστήσει τη ροή εργασιών για την προστασία των καλλιεργειών πιο αποτελεσματική και έξυπνη. Με τα κατάλληλα εργαλεία, η γεωργική λύση της DJI απλοποιεί σημαντικά τις λειτουργίες και βελτιώνει την αποδοτικότητα.

Agras T16