ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΝΕΑ

Tree Company Corporation A.E.B.E.

Η TREE COMPANY CORPORATION Α.Ε.Β.Ε ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Η TREE COMPANY CORPORATION Α.Ε.Β.Ε ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣΌπως όλοι, έτσι και εμείς έχουμε διαμορφώσει τις εργασίες της εταιρίας μας λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού.

Σας προτρέπουμε να μένετε σπίτι και να αποφεύγετε τις περιττές μετακινήσεις.

Σας ενημερώνουμε ότι έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των στελεχών, των πελατών και των προμηθευτών μας, με σκοπό την αδιάκοπη λειτουργία της εταιρίας μας σεβόμενοι πάντα τον Άνθρωπο και τα δικαιώματά του, με ταυτόχρονη κοινωνική ευθύνη ως προς την αποτροπή μετάδοσης του ιού.

Έχουμε φροντίσει να υπάρχει προσωπικό ασφαλείας για την Υποστήριξη, Πωλήσεις, Ενοικιάσεις, Service, Δίκτυο U.R.A.N.U.S και του Λογιστηρίου της εταιρίας μας για να βρισκόμαστε δίπλα σας με διαφορετικούς τρόπους.

Προσωρινά, τα γραφεία μας σε Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Κύπρο δεν λειτουργούν για το κοινό, αλλά υπάρχει προσωπικό ασφαλείας στα γραφεία μας στην Αθήνα για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτησή σας, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

Τεχνική Υποστήριξη
Η ομάδα της τεχνικής υποστήριξης βρίσκεται στο πλευρό σας. Εάν έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε υποστήριξη, μπορείτε να μας καλείτε στο 21 0947 3600 ή να στέλνετε email στο support@treecomp.gr . Αν έχετε ατομικές ή ομαδικές απαιτήσεις εκπαίδευσης, επικοινωνήστε με το support@treecomp.gr, Μέσα από την Υπηρεσία Online Εκπαίδευση και Υποστήριξη, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε εξατομικευμένη εξ' αποστάσεως εκπαίδευση.

Πωλήσεις
Η ομάδα των πωλήσεων είναι εδώ ώστε να δώσει απαντήσεις σε όλα σας τα ερωτήματα. Μπορείτε να μας καλείτε στα τηλέφωνα της εταιρία μας ή να στέλνετε email στο sales@treecomp.gr . Η ομάδα των Πωλήσεων μπορεί να οργανώσει ένα online meeting για εσάς ώστε να σας παρουσιάσει τις λύσεις και τα προϊόντα για τα οποία ενδιαφέρεστε και να σας τα αναλύσει σε βάθος σαν να βρίσκεστε στο γραφείο μας.

Ενοικιάσεις
Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες σας και θέλοντας να εξελίξουμε ακόμα περισσότερο τις παρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρίας μας, παρέχουμε προς ενοικίαση State of Art τοπογραφικό εξοπλισμό με ευέλικτα προγράμματα τα οποία μπορούν να διαφοροποιηθούν σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

Παραγγελίες
Όπως πάντα, προτεραιότητά μας είναι η άμεση αποστολή των παραγγελιών σας. Η εταιρία μας έχει μεγάλο stock εξοπλισμού, παρελκομένων και ανταλλακτικών για την γρηγορότερη και άμεση εξυπηρέτησή σας. Τυχόν καθυστερήσεις ίσως δημιουργηθούν από τις courier. Σχετικά με τις παραγγελίες μπορείτε να στέλνετε email στο orders@treecomp.gr

Δίκτυο Σταθμών Αναφοράς URANUS
Η ομάδα του URANUS βρίσκεται online για να ανανεώνει τις συνδρομές σας στο Δίκτυο Μόνιμων Σταθμών Αναφοράς U.R.A.N.U.S, της εταιρίας μας. Για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με την ανανέωση της συνδρομής, μπορείτε να στέλνετε email στο uranus@treecomp.gr.

Service
Το τμήμα Service της εταιρίας μας είναι έτοιμο να παραλάβει για να ελέγξει, να επισκευάσει, να συντηρήσει, να αναβαθμίσει τον εξοπλισμό σας, πάντα με τα πρότυπα ISO που διαθέτει, με την εγγύηση και αξιοπιστία της εταιρίας μας, που αποτελεί ένα από τα περιφερειακά κέντρα Επισκευής της TOPCON στην Ευρώπη.
Εάν στείλετε κάποιο όργανο για επισκευή , βαθμονόμηση ή διακρίβωση, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε κάποια courier, διαφορετικά θα παραλαμβάνεται στην είσοδο της εταιρείας κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Λογιστήριο
Για ερωτήσεις σχετικά με πληρωμές και τιμολόγια μπορείτε να μας καλείτε ή να στέλνετε email στο account@treecomp.grΚάθε μας δράση έχει πάντα γνώμονα την υγεία και ασφάλεια του ανθρώπου, καθώς και την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας.
Είμαστε εδώ, για να καλύπτουμε κάθε σας επιθυμία, διασφαλίζοντας την προσδοκώμενη ποιότητα στις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας!

#Μένουμε Σπίτι αλλά δεν σταματάμε να αξιοποιούμε τον χρόνο μας και να εξελισσόμαστε.

#Μένουμε Ασφαλείς αλλά #Μένουμε Ενεργοί και εξακολουθούμε να ψάχνουμε παραγωγικές δραστηριότητες και ασχολίες για να κρατάμε μυαλό και πνεύμα σε εγρήγορση.

Όταν η ζωή επιστρέψει στην κανονικότητα, όλοι μας θα είμαστε πιο έμπειροι και έτοιμοι για νέες προκλήσεις.

Όλοι εμείς στην ομάδα της TREE COMPANY CO. A.E.B.E ελπίζουμε να είστε υγιείς και να ακολουθείτε τις οδηγίες για να παραμείνετε ασφαλείς!

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη σας.

#Μένουμε Σπίτι #Μένουμε Ασφαλείς #Μένουμε Ενεργοί

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα της TREE COMPANY CO. A.E.B.E