Mavic 2 Zoom
Mavic 2 Zoom
Mavic 2 Zoom
Mavic 2 Zoom

Το Mavic 2 Zoom, είναι το πρώτο πτυσσόμενο drone με οπτικό zoom.

  • Απόσταση Τηλεκατεύθυνσης: 8 km
  • Αυτονομία: 31 min
  • Τύπος Μπαταρίας: Lipo 4s
Κατηγορία: ,
Share:
DJI Enterprise Partner

Το Mavic 2 Zoom, είναι το πρώτο πτυσσόμενο drone με οπτικό zoom.

Η κάμερα των 12MP προσφέρει οπτικό zoom 24-48mm και επιπλέον ψηφιακό zoom αν χρειαστεί. Μπορεί να καταγράψει 4K video και φωτογραφία 48MP με την Super Resolution λειτουργία, στην οποία συνδυάζει 9 "ζουμαρισμένες" φωτογραφίες. Το Mavic 2 Zoom προσφέρεται για παρακολούθηση θεμάτων ενδιαφέροντος από απόσταση χωρίς να ενοχλεί με το θόρυβο, όπως της άγριας πανίδας.

Mavic 2 Zoom

Ευελιξία
Με τη βοήθεια ενός αισθητήρα 12-megapixel 1 / 2.3-ιντσών με έως 4x Zoom, συμπεριλαμβανομένου του οπτικού ζουμ 2x (24-48 mm), το Mavic 2 Zoom θα σου προσφέρει νέες δυναμικές προοπτικές, απαθανάτισε τα πάντα!

Mavic 2 Zoom

Περισσότερες εκφραστικές λήψεις
Σε σύγκριση με έναν φακό ευρείας γωνίας 24mm, ο τηλεφακός του Mavic 2 Zoom 48mm φιλτράρει τις λήψεις σου, ενισχύοντας το εφέ προσαρμογής για μια κλασική κινηματογραφική εμφάνιση. Τώρα ολόκληρος ο κόσμος της αεροφωτογραφίας είναι ανοιχτός για να τον εξερευνήσεις με ακόμα πιο επικά, κινηματογραφικά πλάνα.

Mavic 2 Zoom

Ένας νέος τρόπος για απομακρυσμένες λήψεις
Κατά τη λήψη Full HD βίντεο, το 4x Zoom χωρίς απώλειες (συμπεριλαμβανομένου του 2x οπτικού ζουμ) σου προσφέρει εντυπωσιακές κοντινές λήψεις, καθιστώντας τις σκηνές πιο εύκολα προσβάσιμες από απόσταση. Αυτή η επιλογή σε βοηθά επίσης να διατηρήσεις ασφαλέστερη απόσταση από κτίρια, οχήματα, ζώα και ανθρώπους.

Γρήγορη εστίαση
Η υβριδική αυτόματη εστίαση του Mavic 2 Zoom συνδυάζει την ανίχνευση φάσης και αντίθεσης για μεγαλύτερη ακρίβεια εστίασης με αυξημένη ταχύτητα έως και 40% περισσότερο από ό, τι πριν. Το σύστημα παρακολούθησης αυτόματης εστίασης καθιστά τα θέματα ευδιάκριτα όταν κάνεις μεγέθυνση ή σμίκρυνση.

Mavic 2 Zoom

Μεγέθυνση κατά τη διάρκεια της πτήσης
Το Dolly Zoom είναι ένα νέο QuickShot για το Zoom Mavic 2, προσφέροντας μια διαφορετική προοπτική σε έναν πλήρως ενσωματωμένο κινητήρα. Το Dolly Zoom προσαρμόζει αυτόματα την εστίαση κατά την πτήση, προσθέτοντας ένα έντονο, οπτικό εφέ στα βίντεό σου. Όταν πετάς με το χέρι, μπορείς επίσης να ρυθμίσεις τις σωστές τιμές ταχύτητας εστίασης για ακόμη πιο δημιουργικές επιλογές λήψης.

Φωτογραφίες Super Resolution
Το Mavic 2 Zoom διαθέτει επίσης μια ολοκαίνουργια λειτουργία Super Resolution, ένα πλεονέκτημα κατά τη λήψη των ζωντανών λεπτομερειών που αναδεικνύει τη φωτογραφία του τοπίου. Όταν φωτογραφίζεις με οπτικό πεδίο 24 mm, η φωτογραφική μηχανή θα τραβήξει και θα διορθώσει εννέα φωτογραφίες με τον τηλεφακό της, καταλήγοντας σε φωτογραφία σούπερ ανάλυσης 48 megapixel. Σε σύγκριση με τα συνηθισμένα πανοράματα, οι φωτογραφίες σούπερ ανάλυσης διατηρούν την αρχική εμφάνιση των στόχων με πιο ακριβή σύνθεση.

Mavic 2 Zoom

Hyperlapse
Μία ενδιαφέρουσα νέα λειτουργία είναι το Hyperlapse, το οποίο διαθέτει 4 modes. Τα Free, Circle, CourseLock και Waypoint δίνουν τη δυνατότητα καταγραφής εναέριου hyperlapse χιλιομέτρων, κάτι που ήταν διαθέσιμο μέχρι τώρα μόνο σε επαγγελματίες.

ActiveTrack
Το ActiveTrack έχει βελτιωθεί, αφού πλέον κάνει τρισδιάστατη ανίχνευση του αντικειμένου που ακολουθεί, και μπορεί να καταγράψει ακόμα και αυτοκίνητα που κινούνται γρήγορα σε στροφές.

Επιπλέον
Ο χρόνος πτήσης αυξήθηκε στα 31 λεπτά και η μέγιστη ταχύτητα είναι 70χλμ/ώρα. Το OcuSync 2.0 σύστημα υπόσχεται αξιοπιστία στη σύνδεση με το drone, αφού εναλλάσσεται αυτόματα μεταξύ των 2.4GHz και 5GHz, ενώ η ακτίνα δράσης φτάνει τα 8km και το preview είναι στα 1080p.

Χαρακτηριστικά:
• Απόσταση Τηλεκατεύθυνσης: 8 km
• Αυτονομία: 31 min
• Τύπος Μπαταρίας: Lipo 4s
• Χρώμα: Ανθρακί
• Εγγύηση Προμηθευτή: 2 έτη

  1. Βιομηχανία & Κατασκευές

    Αναλυτική παρουσίαση προϊόντος και τεχνικά χαρακτηριστικά