MAGNET Collage Web
MAGNET Collage Web
MAGNET Collage Web
MAGNET Collage Web

Η συνεργασία, ακόμα πιο εύκολη.

Το MAGNET Collage Web είναι μια ολοκαίνουργια web υπηρεσία που είναι ενσωματωμένη στο MAGNET Collage για κοινή χρήση και συνεργασία σε έργα με μεγάλο όγκο δεδομένων.

Share:

Η συνεργασία, ακόμα πιο εύκολη.

Το MAGNET Collage Web είναι μια ολοκαίνουργια web υπηρεσία που είναι ενσωματωμένη στο MAGNET Collage για κοινή χρήση και συνεργασία σε έργα με μεγάλο όγκο δεδομένων. Αυτή η νέα υπηρεσία καταργεί τα εμπόδια που υπήρχαν στη συνεργασία ομάδων που ήθελαν να μοιράζομαι 3D σημεία νεφών και επιταχύνει την ροή των εργασιών στο έπακρο.

Το λογισμικό MAGNET Collage είναι σχεδιασμένο για να εδραιώσει και να διευκολύνει το περιβάλλον εργασίας στην επεξεργασία και την οπτικοποίηση των νεφών σημείων. Προσφέρει λύση «όλα σε ένα» για επαγγελματίες που χρησιμοποιούν laser scanners, συσκευές mobile mapping, paving scanners και παραδοσιακά τοπογραφικά όργανα. Με το MAGNET Collage, οι χρήστες μεγάλου όγκου δεδομένων που προέρχονται από πολλαπλούς αισθητήρες, όπως κινητά και στατικά όργανα, μπορούν να χρησιμοποιούν ένα πακέτο λογισμικού για την επεξεργασία νεφών σημείων και φωτογραφιών.

Χαρακτηριστικά MAGNET Collage Web:
• Εξαιρετικά γρήγορη οπτικοποίηση
• Χειρίσμός 3D σημείων νεφών από αισθητήρες Topcon ή άλλους κατασκευαστές
• Αποστολή σημείων νεφών από το διαδίκτυο στο MAGNET Collage Office

  1. Βιομηχανία & Κατασκευές

    Αναλυτική παρουσίαση προϊόντος και τεχνικά χαρακτηριστικά