ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΝΕΑ

Tree Company Corporation A.E.B.E.

H TREE COMPANY CORPORATION A.E.B.E επισημος αντιπροσωπος της Matterport για Ελλαδα & Κυπρο

H TREE COMPANY CORPORATION A.E.B.E  επίσημος αντιπρόσωπος της Matterport για Ελλάδα & ΚύπροΣήμερα ανακοινώνεται επίσημα η συνεργασία μας με την εταιρεία «Matterport». Ως κορυφαία εταιρεία στην διαχείριση και τρισδιάστατη ψηφιοποίηση δεδομένων, η «Matterport» μέσω της 3D πλατφόρμας της και των προϊόντων της για απεικόνιση 3D μοντέλων επιτρέπει τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διαμόρφωση κάθε πιθανού πραγματικού χώρου.

Με έδρα την Καλιφόρνια και παγκόσμια παρουσία με γραφεία σε Σικάγο, Σαν Φρανσίσκο, Κάνσας, Λονδίνο και Σιγκαπούρη, ώστε να επεκταθεί σταδιακά σε όλο τον κόσμο, η «Matterport» ιδρύθηκε το 2011 και καινοτομεί στις διαδικασίες αλληλεπίδρασης ανάμεσα στον υπαρκτό, δομημένο κατασκευαστικό κόσμο και την τεχνητή νοημοσύνη.

Η εταιρεία μας Tree Company Corporation Α.Ε.Β.Ε. με 33 χρόνια συνεχόμενης επιτυχημένης παρουσίας στον χώρο της προηγμένης τεχνολογίας με κύριο αντικείμενο την εμπορία, πώληση και υποστήριξη επιστημονικών οργάνων τεχνολογίας αιχμής χαιρετίζει τη συνεργασία αυτή.