TRAX Apollyon

Array
PDFPrintEmail

TRAX Apollyon

Αυτόματο καταγραφικό κυκλοφορίας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το TRAX Apollyon είναι το νεότερο μοντέλο στη σειρά αυτόματων καταγραφικών κυκλοφορίας TRAX line.

Αυτή η συσκευή είναι ένα βήμα μπροστά στο σχεδιασμό καταγραφικών ελέγχου κυκλοφορίας γιατί διαθέτει ένα σύνολο λειτουργιών και δυνατοτήτων που δεν μπορούν να συγκριθούν με κανένα άλλο ανταγωνιστικό προϊόν της αγοράς.

Το Apollyon έχει διπλάσια επεξεργαστική ισχύ από τα προηγούμενα μοντέλα, ενσωματωμένες θύρες USB για απευθείας μεταφορά δεδομένων στον Η/Υ αλλά και σε USB στικάκι, λειτουργίες δοκιμαστικών ελέγχων, υψηλής απόδοσης και αντοχής εσωτερικές μπαταρίες που δεν απαιτούν φόρτιση ή αντικατάσταση, έχει compact μέγεθος και είναι αδιάβροχο. Αυτές οι δυνατότητες το καθιστούν το καταγραφικό με τη μεγαλύτερη ακρίβεια και τον πιο εύκολο χειρισμό στην αγορά.


Τα δεδομένα που έχουν συλλεχθεί με το TRAX Apollyon μπορούν να αναλυθούν με διάφορους τρόπους (όπως όγκο, κατηγοριοποιήσεις, ταχύτητα και χάσματα) χρησιμοποιώντας το πανίσχυρο λογισμικό TRAXPro.

 

Χαρακτηριστικά του TRAX Apollyon

 • Ασύγκριτη Ανάλυση
 • Δεδομένα από 2 ή 4 οδικούς κόμβους
 • Συμβατό με EZ Belt
 • Δεδομένα για όγκο, τάξη, ταχύτητα & πολλά ακόμα
 • Ελαφρύς σχεδιασμός (2.5 lbs)
 • Αδιάβροχη θήκη Pelican Case
 • Διαθέσιμο σε Καφέ ή Πράσινο
 • Πληκτρολόγιο με μεμβράνη

Καθώς επίσης και

 • Δυνατότητα λήψης δεδομένων ενώ ταυτόχρονα συλλέγει
 • Αποθήκευση μέχρι και 150 διαφορετικών μελετών
 • Οθόνη LCD τεσσάρων γραμμών
 • Ρολόι πραγματικού χρόνου και ημερομηνίας
 • Μεγάλης διάρκειας μπαταρίες λιθίου
 • Δυνατότητα αναβαθμίσεων Firmware
 • Θύρα USB για κατέβασμα δεδομένων σε Η/Υ
 • Θύρα USB για Flash Drives (στικάκια)
 • Μνήμη 8 MB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η δύναμη της χρονικής σήμανσης.

Κατά την καταγραφή των δεδομένων το TRAX Apollyon σηματοδοτεί χρονικά κάθε καταγεγραμμένο άξονα κατά τη λειτουργία του. Με αυτή τη χρονική σήμανση μπορείτε να καταγράψετε ένα πακέτο δεδομένων και να πάρετε πληροφορίες για τον μέγεθος της κίνησης, τον όγκο, τη ταχύτητα και τη τάξη μεγέθους καθώς και να συσχετίσετε όλα τα δεδομένα του πακέτου μεταξύ τους. Η χρονική σήμανση σας επιτρέπει επίσης να διορθώσετε προβλήματα αφού έχει ολοκληρωθεί η συλλογή των δεδομένων!.
Με άλλα προϊόντα της αγοράς αν κάνατε ένα σφάλμα στις ρυθμίσεις τα δεδομένα που θα συλλέξετε θα είναι άχρηστα και έτσι θα πρέπει να επαναλάβετε την εργασία.
Με τη χρονική σήμανση αντίθετα μπορείτε να κάνετε διορθωτικές κινήσεις στο γραφείο αφού έχει γίνει η συλλογή δεδομένων και να συνεχίσετε κανονικά την εργασία σας.

Αξεπέραστη Επεξεργαστική Ισχύς
Το Apollyon καταγράφει δεδομένα με μία ανάλυση χρονικής σήμανσης της τάξεως των 0.031ms, καθιστώντας το, το ταχύτερο καταγραφικό στο είδος του στο κόσμο. Αυτή η ταχύτητα παρέχει ακόμη υψηλότερη ακρίβεια δεδομένων όταν χρησιμοποιείται σε μικρές αποστάσεις μεταξύ οδικών κόμβων.

Εξοικονόμηση Χρόνου Συντήρησης – Δεν απαιτεί φόρτιση ή αλλαγή μπαταριών
Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του αυτόματου καταγραφικού TRAX Apollyon είναι ότι δεν χρησιμοποιεί βαριές, επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Σχεδιασμένο για να έχει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας το Apollyon συνεχίζει να λειτουργεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα με τις μπαταρίες λιθίου του (που δεν απαιτούν επαναφόρτιση!).
Ένα σετ μπαταριών μπορεί να σας κρατήσει για 10 χρόνια τουλάχιστον (ανάλογα με τη συχνότητα χρήσης).

 

 

Μείωση Σφαλμάτων & Ευκολία Εγκατάστασης

Πολλά καταγραφικά απαιτούν 2 δειγματολήπτες σε απόσταση 2,5 μέτρων μεταξύ τους για να συλλέγουν δεδομένα για τη ταχύτητα, τη τάξη μεγέθους ή το χάσμα. Με το αυτόματο καταγραφικό κυκλοφορίας Apollyon μπορείτε να συλλέξετε αυτά τα δεδομένα με τους δειγματολήπτες σε απόσταση μισού μέτρου ή ακόμα και 10 εκατοστών αν χρησιμοποιείτε το επαναστατικό EZ Belt. περισσότερες πληροφορίες...

 

 
     

Γλιτώστε Χρόνο & Χρήμα με τον Ενσωματωμένο Διαγνωστικό Αισθητήρα

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να ξοδεύει κανείς χρόνο και χρήμα σε μία μελέτη κυκλοφορίας και να διαπιστώνει αργότερα ότι τα δεδομένα του δεν είναι σωστά λόγω προβλήματος σε κάποιο δειγματολήπτη. Με το TRAX Apollyon, μειώνεται αισθητά αυτή τη πιθανότητα. Το αυτόματο καταγραφικό Apollyon χρησιμοποιεί ενσωματωμένους διαγνωστικούς αισθητήρες που αναλύουν την ισχύ των ρευμάτων αέρα που λαμβάνονται από τους δειγματολήπτες. περισσότερες πληροφορίες..
 
     

 

Κατέβασμα Δεδομένων με USB

Ένα από τα πιο λειτουργικά χαρακτηριστικά του TRAX Apollyon είναι η δυνατότητα μεταφοράς των δεδομένων από τη θύρα USB. Παλαιότερα μοντέλα χρησιμοποιούσαν σειριακές θύρες για τη μεταφορά δεδομένων αλλά αρκετοί νέοι υπολογιστές δεν διαθέτουν πλέον τέτοια θύρα για να συνδεθείτε. Οπότε έπρεπε να καταφύγετε σε άλλες λύσεις με επιπλέον αντάπτορες. Οι συνδέσεις USB του Apollyon ξεπερνούν τέτοια ζητήματα και σας δίνουν απεριόριστες λύσεις για τη μεταφορά των δεδομένων σας. Επιπρόσθετα το Apollyon διαθέτει και θύρα USB για στικάκι flash για να μην χρειάζεται καν να φέρετε τον υπολογιστή σας στο έργο αλλά να πάρετε απευθείας τη δουλειά στο γραφείο άμεσα και απλά.

 

 
     

 

Ελαφρύ και Αδιάβροχο

Ένα σύνολο νέων σχεδιαστικών καινοτομιών κάνουν το TRAX Apollyon ακόμα πιο ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη. Με ειδική μόνωση και ειδικούς αεραγωγούς ασφαλείας το νερό δεν θα διαπεράσει ποτέ τη συσκευή σας. Επίσης το πληκτρολόγιο διαθέτει μεμβράνη ασφαλείας για να προστατεύει το TRAX Apollyon από το νερό και τη βροχή.
Η ειδική θήκη Pelican case και οι μπαταρίες λιθίου που χρησιμοποιούνται στο Apollyon το καθιστούν το ελαφρύτερο καταγραφικό κυκλοφορίας που κατασκευάστηκε ποτέ.

 

 
     

 

Αναβάθμιση Firmware

Με το TRAX Apollyon, μπορείτε να αναβαθμίσετε ανά πάσα στιγμή το firmware (το λειτουργικό πρόγραμμα του TRAX) με τον ίδιο τρόπο που αναβαθμίζετε ένα πρόγραμμα. Απλά κατεβάζοντας την τελευταία έκδοση του firmware από την ιστοσελίδα μας και μεταφορτώνοντας τη στη συσκευή με τη χρήση του λογισμικού TRAXPro. Τώρα μπορείτε να πετύχετε σε λεπτά όσα πριν χρειάζονταν μέρες ή και εβδομάδες για να γίνουν. Χωρίς αποστολές και χωρίς καθυστερήσεις.

 

 
     

 

6η Γενιά Σχεδιασμού

Το πρώτο καταγραφικό TRAX δημιουργήθηκε από την εταιρεία JAMAR το 1997 και έκτοτε εξελίσσεται και βελτιώνεται για 15 χρόνια.
Το TRAX Apollyon είναι η 6η γενιά των μοντέλων TRAX και αντιπροσωπεύει την αφοσίωση και την καινοτομία της επιχείρησης μας όλα αυτά τα χρόνια. Γίνονται ειδικές προσφορές σε κατόχους παλαιότερων μοντέλων TRAX που θέλουν να αναβαθμίσουν στη τελευταία γενιά προϊόντων.