Survey+2

Array
PDFPrintEmail

Survey+2

Τα αδρανειακά συστήματα πλοήγησης Survey+2 (Διπλή κεραία, 100 Hz, L1, L2 GPS) από την Oxford Technical Solutions συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα της GNSS τεχνολογίας δορυφορικού εντοπισμού με υψηλής ποιότητας γυροσκόπια και επιταχυνσιόμετρα για να προσφέρουν ανώτερη απόδοση σε ένα ενιαίο περίβλημα.

Ειδικοί στο GNSS και την αδρανειακή τεχνολογία
Οι εξελιγμένοι αλγόριθμοι του συστήματος Survey+2 συνδυάζει τα αδρανειακά και τα GNSS δεδομένα και παρέχει ομαλές, σε πραγματικό χρόνο 3D λύσεις πλοήγησης, ακόμα και όταν τα δορυφορικά σήματα είναι μπλοκαρισμένα ή διαταραγμένα. Για εφαρμογές στο έδαφος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα οδόμετρο για να μειωθεί ακόμα περισσότερο το σφάλμα.

Ένα κουτί: Λύση με το κλειδί στο χέρι!
Συνδυάζοντας δέκτες GNSS, ένα αδρανειακό σύστημα πλοήγησης, εσωτερική μονάδα αποθήκευσης και real-time on-board επεξεργαστή όλα σε ένα συμπαγές πλαίσιο, το σύστημα Survey+ προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για μια πλήρη λύση πλοήγησης. Όλα τα καλώδια και οι κεραίες συμπεριλαμβάνονται. Επίσης το Survey+2 έρχεται με μια πλήρη σουίτα λογισμικού έτσι ώστε να μπορείτε να μετ-επεξεργαστείτε και να απεικονίσετε τα δεδομένα σας χωρίς επιπλέον κόστος.

Απλό, προσαρμόσιμο, διαχειρίσιμο
Το σύστημα Survey+2 εγκαταθιστάται και ρυθμίζεται πολύ απλά, με τη χρήση οδηγών για να επιταχύνεται η διαδικασία. Μπορεί να συνδυαστεί με εξωτερικούς αισθητήρες όπως σαρωτές LIDAR και κάμερες hyperspectral για να παρέχει ακριβή δεδομένα για γεωαναφοράς. Όλα τα κομμάτια είναι ITAR free για μέγιστη ευελιξία, όταν λειτουργούν σε πολλές χώρες.

Βελτιωμένη ακρίβεια με προηγμένη επεξεργασία
Ένα υψηλό ακατέργαστο ποσοστό δεδομένων GNSS, σε συνδυασμό με την χρονική επεξεργασία τους σημαίνει ότι τα μετ-επεξεργασμένα δεδομένα του Survey+2 μπορούν να επιτύχουν υψηλότερα επίπεδα ακρίβειας. Η επεξεργαστική μηχανή μας gx/ix μπορεί να βελτιώσει περαιτέρω την απόδοση με την υποβοήθηση αλγορίθμων δορυφόρου για ενημερώσεις θέσεως ακόμη και με λιγότερους από 4 δορυφόρους. Το προαιρετικό χαρακτηριστικό gxRTK επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάσουν ένα αρχείο RINEX και να το επεξεργαστούν με ακρίβεια 2 cm.

ΜΕ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑ Survey+2 250 (Διπλή κεραία, 250 Hz, L1, L2 GPS).

Survey+

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Survey+2

 

 

 

 

Το αδρανειακό σύστημα πλοήγησης Inertial+ είναι η ιδανική λύση για τη

βελτίωση των μετρήσεων από ένα GPS δέκτη.

Μπορείτε να εισάγετε από το δέκτη GPS μέσω σειριακής θύρας τα δεδομένα NMEA

και το Inertial+ θα τα συνδυάσει με τους αδρανειακούς αισθητήρες και θα

εξάγει τα βελτιωμένα δεδομένα στην ίδια μορφή NMEA. (Υποστηρίζει και άλλες

μορφές εισόδου και εξόδου)

Ομαλή Θέση
Τα GPS συνήθως χάνουν τη θέση εξαιτίας της ανάκλασης του σήματος των

δορυφόρων. Οι μετρήσεις από το Inertial+ υπολογίζονται από τα γυροσκόπια

και τα επιταχυνσιόμετρα, τα οποία δεν μετατοπίζονται. Τα GPS χρησιμοποιούν

αυτές τις μετρήσεις για να διορθώσουν τις αποκλίσεις.

Συνεχής θέση
Ακόμη και όταν το GPS δε μπορεί να πραγματοποιήσει μετρήσεις το αδρανειακό

σύστημα Inertial+ μπορεί να σας δώσει τη λύση. Χρησιμοποιώντας ένα μετρητή

ταχύτητας στον τροχό μπορεί να αναγνωρίσει τη μετακίνηση της θέσης με

ελάχιστη ταχύτητα 150m ανά ώρα.

Προσανατολισμός
Εκτός από τη βελτίωση της ακρίβειας της θέσης και της ταχύτητας της

μέτρησης το αδρανειακό σύστημα το Inertial+ μετράει κατεύθυνση, κλίση και

περιστροφή.

Εξοικονόμηση χρόνου
Συχνά απαιτείται αρκετός χρόνος για να διορθωθούν χειροκίνητα οι μετρήσεις

που έγιναν με ασθενές σήμα από το GPS, ενώ είναι πιθανό τα γεωαναφερόμενα

δεδομένα να χαθούν εξαιτίας του ασθενούς σήματος του GPS. Με τη χρήση του

Inertial+ μπορεί να εξοικονομηθεί χρόνος και να σωθούν οι γεω-αναφερόμενες

εικόνες.

Τεχνολογία
Το αδρανειακό σύστημα Inertial+ περιλαμβάνει τρεις αισθητήρες γωνιακής ταχύτητας (γυροσκόπια), τρία σερβοκινούμενα επιταχυνσιόμετρα και όλη την απαιτούμενη επεξεργαστική ισχύ σε ένα πολύ μικρό κουτί. Ένα εσωτερικό GPS χαμηλού κόστους παρέχει ακριβή διόρθωση του χρόνου και το καθιστά ευκολότερο στη χρήση.

Το λογισμικό είναι εύκολο στη χρήση και επιτρέπει στους χρήστες να αλλάξουν τη γωνία τοποθέτησης, να μετατοπίσουν το σημείο μέτρησης σε μια εικονική τοποθεσία, να αλλάξουν τον τύπο τους GPS και πολλά άλλα. Μόλις ρυθμιστεί το αδρανειακό σύστημα Inertial+ μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα και χωρίς να απαιτείται η προσοχή του χρήστη. Για το χειρισμό του δε χρειάζεται εξειδίκευση του χρήστη.

Το εσωτερικό καταγραφικό που διαθέτουν τα προϊόντα της σειράς Inertial+ δίνει τη δυνατότητα να λειτουργούν χωρίς επιπρόσθετο εξοπλισμό. Μετά τη λειτουργία, τα δεδομένα μπορούν να εξαχθούν σε μορφή κειμένου ASCII και να περαστούν στο λογισμικό της επιλογής σας.