TREE COMPANY CORPORATION AEBE

H TREE COMPANY CORPORATION A.E.B.E ιδρύθηκε το 1989 και δραστηριοποιείται στον χώρο της προηγμένης τεχνολογίας με κύριο αντικείμενο την αντιπροσώπευση, διανομή και υποστήριξη Επιστημονικών Οργάνων. Έχοντας ήδη συμπληρώσει είκοσι πέντε χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής τεχνολογίας για τον Έλληνα επαγγελματία μηχανικό των τοπογραφικών, δομικών, μηχανολογικών, γεωπονικών και άλλων εφαρμογών. Απο το 1999 μεταφέρθηκε στις σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Π. Φάληρο
στην οδό Αγ. Κυριακής 27 όπου φιλοξενούνται τα γραφεία της και τα τμήματα:
» Service
» Αίθουσας εκπαιδεύσεως
» Show Room
» Τμήμα Πωλήσεων
» Λογιστηρίου
» Μεγάλη αποθήκη με stock επιστημονικών οργάνων και ανταλλακτικών
 
Η TREE COMPANY CORPORATION AEBE είναι επίσημος αντιπρόσωπος του οίκου TOPCON, ενός από τους μεγαλύτερους διεθνείς οίκους κατασκευής τοπογραφικού εξοπλισμού.
Το 2005 η πανελλαδική ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων της Εταιρείας μας οδήγησε στην ίδρυση Υποκαταστήματος στην Θεσσαλονίκη με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση της Βορείου Ελλάδος. Επίσης διαθέτει μεταπωλητές σε Βόλο, Κρήτη και Χίο. Οι συνεργάτες της επισκέπτονται όλη την Ελλάδα διοργανώνοντας ενημερωτικές ημερίδες και εκθέσεις.
 
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ
Η Εταιρεία στελεχώνεται από μόνιμους συνεργάτες και επιστημονικό προσωπικό (30) ατόμων
(Αγρονόμους Τοπογράφους Μηχανικούς, Πολιτικούς Μηχανικούς , Χωροτάκτες , Περιβαντολόγους , Ηλεκτρονικούς, Τεχνικούς Πωλήσεων, Γραμματειακή υποστήριξη, Νομικό τμήμα και Λογιστήριο).
 
ΣΤΟΧΟΣ - ΟΡΑΜΑ
Στόχος της TREE COMPANY CO A.E.B.E είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών στην εκπαίδευση, υποστήριξη μετά την πώληση και η τεχνική υποστήριξη – επισκευή (service) των επιστημονικών οργάνων τα οποία εμπορεύεται. Πάγια πολιτική μας είναι η  ικανοποίηση κάθε τεχνικής ανάγκης και εφαρμογής .
Όλα τα τμήματα είναι πλήρως μηχανογραφημένα και δικτυωμένα μεταξύ τους (υπολογιστές εξυπηρέτησης δικτύου, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, εκτυπωτές, φωτοτυπικά μηχανήματα, πρόγραμμα διαχείρισης πελατολογίου και συναλλαγών).
 
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Η Tree Company CO A.E.B.E  διαθέτει Πιστοποιητικό Διασφάλισης Ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001:2008 & 27001:2005.
 
ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ
Η Tree Company CO A.E.B.E έχει συσσωρευμένη εμπειρία στο αντικείμενο της τοπογραφίας και GPS εφαρμογών (Κτηματολόγιο, εξειδικευμένες εργασίες). Έχει εγκαταστήσει σε μηχανήματα συστήματα ελέγχου και καθοδήγησης τους (Machine Control).
Έχει εγκαταστήσει μόνιμους σταθμούς αναφοράς (Reference Station) σε όλη την Ελλάδα χτίζοντας το U.R.A.N.U.S , ένα Δίκτυο Μόνιμων Σταθμών Αναφοράς σε Ελλάδα και Κύπρο το οποίο παρέχει  υπηρεσίες προσδιορισμού θέσης σε πραγματικό χρόνο αξιοποιώντας τα ήδη υπάρχοντα παγκόσμια δορυφορικά συστήματα GPS και GLONASS, ενώ έχουν τη δυνατότητα αξιοποίησης και των συστήματων GALILEO, COMPASS μόλις αυτά τεθούν σε λειτουργία.
O σχεδιασμός και η εγκατάσταση πραγματοποιήθηκε από την Tree Company CO A.E.B.E και υλοποιείται από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της.
 
ΠΕΛΑΤΕΣ
Πελάτες της (πάνω από 10.000) είναι οι μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες και καταξιωμένοι τοπογράφοι, πολιτικοί μηχανικοί, αρχιτέκτονες και λοιποί τεχνικοί από όλες τις περιοχές της Ελλάδος .
Έχει λάβει μέρος στους μεγαλύτερους διαγωνισμούς Δημοσίου από τους οποίους έχει κερδίσει 60 Γεωδαιτικούς Σταθμούς για το Υπουργείο παιδείας, 49 Γεωδαιτικούς Σταθμούς για τη Δ.Ε.Η., 40 Γεωδαιτικούς Σταθμούς για το Υπουργείο Οικονομικών και πολλά GPS.
Διακρίθηκε τον Νοέμβριο του 2013 με το βραβείο Καλύτερης Επίδοσης Αντιπροσώπου, τόσο στο κομμάτι των πωλήσεων , όσο και της υποστήριξης.
 
 
ΤΟΜΕΙΣ
Η εταιρία δραστηριοποιείται στους κάτωθι τομείς:
 • Τοπογραφία (Survey): Γεωδαιτικοί σταθμοί, όργανα μετρήσεων για μηχανικούς
 • Κατασκευαστικό (construction): οπτικοί χωροβάτες, laser ή ψηφιακοί χωροβάτες, laser αγωγών, άλλα παρελκόμενα
 • Γεωδαιτικά GPS, σταθμοί αναφοράς, networks
 • Εφαρμογές GIS (δέκτες, ειδικό λογισμικό, εφαρμογές), συλλογή στοιχείων για πολεοδομικό σχεδιασμό IP-S3
 • Λογισμικό ΑΤΜ (τοπογράφων μηχανικών), Topcon Magnet Office, Πυθαγόρας 12
 • Imaging & 3D imaging: Topcon IS εικονογραφικοί γεωδαιτικοί σταθμοί, προσδιορισμοί τροχαίων ατυχημάτων (Forensic), Laser scanning, Λογισμικό Topcon Image Master
 • Καθοδήγηση χωματουργικών μηχανημάτων (εκσκαφείς, graders, dozers, ασφαλτοστρωτικά)
 • Τηλεματικές εφαρμογές παρακολούθησης στόλων μηχανημάτων (Topcon Tierra Fleet Management)
 • Βιομηχανικές μετρήσεις ακριβείας
 • Γεωργία Ακριβείας (precision agriculture)
 • Σύστημα ελέγχου μικρομετακινήσεων (DC3)
 • Θερμικές Κάμερες & Ενεργειακός Εξοπλισμός
 • Περιβαλλοντικός εξοπλισμός
 • U.A.V συστήματα
 • Σεισμογράφοι – Μαγνητογράφοι – Γεωηλεκτρικά προϊόντα
 • Κλίβανοι υψηλής θερμοκρασίας
 • Πλευρικούς Σαρωτές θαλάσσιου πυθμένα – όργανα μέτρησης θαλάσσιων ρευμάτων και κυμάτων & ωκεανογραφία
 
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Εκπαίδευση - Επίδειξη λειτουργίας
Κατά την παράδοση των συστημάτων πραγματοποιείται πλήρης εκπαίδευση της λειτουργίας του κάθε συστήματος που παραδίδεται. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης περιλαμβάνει εκμάθηση του συστήματος και των προγραμμάτων του,τόσο στο γραφείο όσο και στο πεδίο, για τον πλήρη και σωστό χειρισμό του. Επίσης, η εταιρεία βρίσκεται στη διάθεση του πελάτη οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί, για κάθε πληροφορία, απορία ή τεχνική υποστήριξη.
 
Τεχνική Υποστήριξη SERVICE
Στην εταιρεία TREE COMPANY CORPORATION AEBE λειτουργεί εξειδικευμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης και επισκευής οργάνων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
 
Η εταιρεία, είναι σε θέση να καλύψει απόλυτα όλες τις ανάγκες των πελατών της που ενδεχομένως να προκύψουν στο μέλλον. Το τμήμα service μας είναι το μοναδικό που υπάρχει στην Ελλάδα το οποίο αναλαμβάνει και παρέχει επισκευή Express 24h, δηλαδή από την ώρα που παραλαμβάνουμε το τεχνικό εξοπλισμό σας  επισκευάζεται εντός 24 ωρών. Επίσης έχει βραβευτεί 6 φορές τα τελευταία 10 χρόνια ως το καλύτερο τμήμα service αντιπροσώπου TOPCON της Ευρώπης. Σε περίπτωση βλάβης διατίθεται εξοπλισμός για αντικατάσταση ώστε ο Μηχανικός να μην μένει χωρίς εργαλείο. Οι δε βλάβες αντιμετωπίζονται στην Ελλάδα.
Ο κάθε προσφερόμενος εξοπλισμός μας διαθέτει εγγυήσεις καλής λειτουργίας από το κατασκευαστή. Κατά τη διάρκεια της εγγύησης η εταιρεία μας θα προβεί στην άμεση αντικατάσταση κάθε ανταλλακτικού, το οποίο θα οφείλεται σε κάποια βλάβη ή φθορά λόγω κακής ποιότητας ή κακής συναρμολόγησης καθώς επίσης και την επισκευή/αποκατάσταση προβλήματος που οφείλεται σε όμοιες αιτίες. Κάθε μας όργανο και εξοπλισμός είναι τελευταίας τεχνολογίας και διαθέτει εγγύηση άμεσης αποκατάστασης τυχόν βλαβών ή προβλημάτων, που δεν οφείλονται βέβαια στην κακή λειτουργία και χρήση.
Με την εμπειρία 25 και πλέον ετών στο χώρο της προηγμένης τεχνολογίας, η TREE COMPANY CO ΑΕΒΕ, βελτιώνει συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες της, προσθέτοντας τα νέα συμβόλαια συντήρησης. Το Total Care Support System είναι ένα πρόγραμμα συμβολαίων συντήρησης το οποίο σας παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και το καλύτερο δυνατό επίπεδο υποστήριξης.
 
 
ΔΙΚΤΥΟ ΜΟΝΙΜΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΑΝΑΦΟΡΑΣ U.R.A.N.U.S
H TREE COMPANY CO A.E.B.E στο πλαίσιο της συνεχούς υποστήριξης και παροχής υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών στους πελάτες της, έχει δημιουργήσει ένα ιδιόκτητο δίκτυο Σταθμών Αναφοράς (Reference Stations Network), το URANUS, που συνεχώς επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Το δίκτυο παρέχει  υπηρεσίες προσδιορισμού θέσης σε πραγματικό χρόνο αξιοποιώντας τα ήδη υπάρχοντα παγκόσμια δορυφορικά συστήματα GPS και GLONASS.  Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα αξιοποίησης του συστήματος GALILEO μόλις αυτό τεθεί σε λειτουργία.  Έτσι παρέχεται η δυνατότητα λήψης διορθώσεων οποιαδήποτε στιγμή.
Οι σταθμοί αναφοράς παρέχουν RTK και DGPS δεδομένα σε πραγματικό χρόνο μέσω Internet ενώ ταυτόχρονα διαθέτουν δεδομένα στατικών μετρήσεων σε RINEX μορφή και ρυθμό καταγραφής 1sec . Υποστηρίζουν όλα τα διαδεδομένα πρωτόκολλα επικοινωνίας όπως RTCM 2.x , RTCM 3.x , CMR , CMR+ κ.α ενώ υποστηρίζουν και τους δέκτες άλλων κατασκευαστών.
O σχεδιασμός και η εγκατάσταση πραγματοποιήθηκε από εξειδικευμένους Τοπογράφους Μηχανικούς που ανήκουν στο δυναμικό της  TREE COMPANY CO A.E.B.E και έχουν πολυετή εμπειρία σε εργασίες πεδίου καθώς και χρήση συστημάτων δορυφορικού εντοπισμού GPS.
 
 
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ
Η TOPCON, την οποία αντιπροσωπεύει αποκλειστικά η Tree Company CO A.E.B.E, είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο στον χώρο της.  Tα τελευταία 70 χρόνια κατέχει ηγετική θέση στην κατασκευή τοπογραφικών οργάνων LASER – MACHINE CONTROL - GPS.  Για τις τοπογραφικές εφαρμογές παρέχει ένα ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων για μετρήσεις, από ψηφιακούς και οπτικούς χωροβάτες έως θεοδόλιχους και ρομποτικούς γεωδαιτικούς σταθμούς και μια πλήρη σειρά συστημάτων GPS+ δορυφορικού εντοπισμού καθώς Σταθμών Αναφοράς .
Επιπρόσθετα διαθέτει στην Ελληνική αγορά H/Y, notebooks, εκτυπωτές, Plotters και εξοπλισμό πληροφορικής, GPS χειρός GARMIN καθώς επίσης αντιπροσωπεύει τα προγράμματα Τοπογραφίας Magnet Office, Pythagoras, ‘ΑΠΟΔΟΣΗ’, ‘GGTOP’ για Tunnel και Machine Control.
Η TREE COMPANY CO AEBE θέλοντας να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και επιλογές σε όλους τους πελάτες και συνεργάτες της, έχει φροντίσει να συνάψει συμφωνίες με τους μεγαλύτερους οίκους τους εξωτερικού όπως:

 
Βασικοί συνεργαζόμενοι οίκοι:

» Topcon    
» Topcon Agriculture
» OHMEX LTD    
» GARMIN    
» Seco
» GLUNTZ
» Tritech    
» Pythagoras    
» Innovmetric
» GEONICA
» Nedo
» Laser Tech    
» Myzox    
» Aplitop
» TIERRA    
» OXTS
» Phoenix Geophysics


Επίσης η TREE COMPANY CO AEBE έχει φροντίσει να συνάψει συμφωνίες με οίκους και του εσωτερικού έτσι ώστε να μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερες λύσεις για κάθε απορία ή πρόβλημα σας.

» HALDERA TRADING LTD      
» ΑΠΟΔΟΣΗ                      
» GGTOP / GGCAD          
» ANAX           
» INFO-QUEST
» ACE HELLAS           
» Oktabit